14 november 2011

Sunderbyn del 3.

Här händer inte mycket, jag gillar verkligen inte sjukhus. Så trist!

Kitty har kanske sammanslaget varit vaken 50 min totalt sen 8 imorse. Mycket medtagen, fick för en stund i henne en flaska välling men det är allt hon ätit på två dar. Ja, en tugga pepparkaka gick ner också.

Hon har haft hög feber hela dagen trots all behandling. Vi fick göra UL för att kolla njurarna och allt pekar på njurbäckeninflammation (infektion?), eftersom hon är så uttorkad så vet de dock inte ännu om njurarna hunnit ta någon skada, kollar nog det imorgon.

Hon ligger förstås fortfarande i dropp och får lite extra injektioner då och då.

Helt underbar personal här, de passar upp hela tiden eftersom jag inte kan lämna rummet. Själv spelar jag mobilspel och pussar på svettiga pannor hela tiden samt äter upp Kittys mat, synd att låta den förstöras när det finns en hungrig mamma ;)

Hon är en kämpe min lilla tjej, önskar att jag kunde ta hennes plats :( Vi får helt enkelt se vad doktorn säger imorgon!

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Linda sa...

Men fy så jobbigt! Tänker på er!

fröken Carpemo sa...

jag blir helt tårögd, stackars lilla..:(

Elin sa...

Men stackars liten. Jag vet hur det är. William hade njurbäckeniflammation när han var 10 månader och vi fick ligga inne i Umeå med dropp. Två uppföljande kontroller visade dock att hans njurar klarat sig bra. Hoppas det går bra för lilla Kitty också. Sköt om er!