26 november 2011

Pojkidol & klädinköp.

Idag såg vi en annons i morgontidningen om att Ulrik Munther signade och uppträdde på Gallerian. Jag vet lika mycket om han som jag vet om Justin Bieber, dvs inget, har bara läst deras namn.

Vi drog dit men Juni som faktiskt har förbannat bra musiksmak tyckte att han sög. Han sjöng faktiskt jättebra, men det var nog den lugna akustiska genren hon dissade.

Däremot var det 30% på helea Cubus och jag hittade något jag letat länge - ett par röda jeans! Baby tyckte även att mina ljusgrå flaselångkalsonger (som jag använder som mjukisar) hade gjort sitt och presenterade två par tights i modell extremt fulsnygg. Det ena paret ser ni på bild, de andra visar jag sen :) Som ni ser är de jättefula men på ett bra sätt, de är skitsköna och sådär härligt fula.

Jag älskar dem, tack Baby!

Btw blev det vinst idag igen, 7 rätt på travet!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

sandra sa...

Hej hej! Vad kul att du läser, ska försöka mig på att göra ett inlägg om sotade ögon. Är väl inte bäst på att förklara men hoppas att du kommer förstå iallafall:)

Ewa sa...

Grattis till vinsten! Härligt med extrapengar till jul :)