05 november 2011

Mini-date och magsår.

Idag bjöd Baby mig på bio medan svärisarna vaktade dvåra trötta brudar. Första bion på typ 6 år tror jag och den var helt ok trots att deras försök att prata norrländska mest får en att framstå som en idiot.

I övrigt är det åt helvete. Symaskinen bröt ihop idag och gick inte att återuppliva, sprang på husqvarna 5 minuter innan stängning men på måndag åker den ner till Stockholm på okänd tid :(

VA FAN! Precis då jag kände att jag började återfå lite kontroll över allt! Beställningarna fram till jul är massor och ändå kände jag att det skulle ordna sig gott och väl när jag suttit och planerat ett upplägg de sista dagarna - då händer det som inte får hända liksom?!

Är förbannat nära att gå och köpa mig en OL just nu som julklapp till mig själv och som jag kan använda tills min vanliga kommer tillbaka! En OL ska ändå införskaffas så att jag i framtiden kan utöka som jag planerat.

Men satan! Måste alltså spendera tid med trista kundmail imorgon om fördröjningar...

MEN, ni som vet med er att ni beställt behöver ej oroa er, det löser sig - jag får bara i värsta fall hyra en maskin just nu :)

Inga kommentarer: