20 november 2011

Söndag.

Klev upp och var på ett jävla humör. Ibland tror jag att min morgonilska byggs upp under natten pga grejer jag tänker på. Tex att jag missade nolialoppisen som ligger 100 meter härifrån och min trasiga symaskin som jag behöver NU, helst förra veckan...en satans stress just nu! Efter en macka blev det bättre iaf.

Sen så drog vi till Öjebyns marknad där vi mötte upp svägerska med mysmage och man.Helt otippat hamnade vi på glögg i kyrkan och flera olika grupper från Framnäs fhsk spelade folkmusik. Väldigt begåvade ungdomar, flickorna satt som ljus framme vid altaret medan de åt russin, dansade och stal godis från nya vänner.

Hemma väntade städ och tvätt och eftersom klockan gick sprang jag ner på thai garden och köpte take-away. Mysmagebäraren hade nämligen tipsat om stora portioner där...

Vi köpte två vuxna och en barnportion med friterad kyckling - ser ni?!

Vi åt fyra pers på barnportionen och rörde knappt de som var tänkta till jag och Baby! På bilden ser ni det som är kvar, i princip två orörda vuxenlådor + ris - löjligt stora portioner alltså! Vi har förövrigt aldrig sett Kitty äta så mycket som hon gjorde idag - rekommeras varmt alltså! Tack Sofia :)

Imorgon ska vi se om Emily har tid för besök, en tjej jag redan gillar skarpt!
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

Mysmagebäraren sa...

Det gläder mig att Thai Garden levde upp till mitt skryt! :)