16 november 2011

På Mellangatan 11.

Igår fick vi komma hem trots 40.4 feber under natten. Feberfri är hon nu
iaf och så blir det återbesök inom en månad med ultraljud, tills dess ska hon äta penicillin och nån förebyggande medicin. Om ett halvår ska det även kollas upp om hon har fått några ärr på njurarna.

Skönt att hon mår bätte, tack ni alla som gett oss tips och womtanke på FB, bloggen och sms - det har verkligen
uppskattats! <3

En bra nyhet är att vi fått dagis! ...eller ja, här funkar det precis som i Villis, man måste ringa och tjata samt hävda sina rättigheter för att de ska få tummen ur och fixa en i.
plats. Barnomsorgen verkar funka lika dåligt överallt, men jag misstänker att en arg Baby ringt några samtal idag eftersom det så plötsligt blev andra bullar ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

9 kommentarer:

Sofia sa...

Skönt att hon mår bättre!
Var fick de dagisplats?

Bella sa...

Härligt att hon mår bättre :)
Skönt med dagisplats, var fick ni?

Hanna sa...

Vi fick på Gripen!

Bella sa...

Men så kul :)

Ewa sa...

Härligt att hon är bättre :) Det va längesen jag träffade sötnosarna(du inkluderad)nu. Glöm inte att höra av er om ni gör nån Villistripp.

Linda sa...

Det var ju verkligen goda nyheter! Skönt att ni fick åka hem, nu håller vi tummar och tår att det fortsätter åt rätt håll! Och härligt med dagisplats! Gissar att det uppskattas av både stora och små. :-)

Fia sa...

Underbart!! <3

mia sa...

Min äldsta gick på pencillin i runda slängar 1 1/2 år innan alla ingrepp och undersökningar var gjorda men tur de. Idag har han inga problem och inga skador på vare sig njurar eller urinvägar. Ett fint litet bikini snitt som knappt syns är allt som vittnar om ett tidigare problem.

Hanna sa...

Tack alla!

Tack även för dina ord Mia, kanske jag kan känna mig lite lugnare nu. Just nu går hon på nån form av "förebyggande" medicin & den verkar man kunna gå på i flera år vad jag fattar, men då ska man väl ha otur antar jag. Hoppas hon inte behöver äta den länge bara för det är ett himla trixande varje kväll för att få i henne dessa piller :S