25 november 2011

Fredagsdryck.

Glögg står på schemat och Baby firar en liten seger med en liten öl.

Imorgon ska vi se om vi klarar av att slänga ihop några heavy-lussekatter och några metal-pepparkakor. Tur att jag aldrig hann med fredagsstädet alltså.
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

Ea sa...

Jag önskar verkligen att jag tyckte om Pistonhead, allt för att kunna dricka med stil, men ärligt talat så är det en rätt äcklig öl :(.

Hanna sa...

Erika, jag har flyttat till stan. Det betyder att detta är nyheter för mig, bolaget har ju typ 100 ggr större sortiment än vad jag är van, dvs så köper jag allt bara för att det är nytt och...snyggt :) Baby gav den godkänt men jag testade aldrig då jag insåg att den var mörk - hua! Men snygga är de! Jag höll mig till hjortronglögg, ett säkert kort.

Ea sa...

Hahaha, sorry, glömde den detaljen ;).

Ea sa...

Morsan har sådana där muggar (fast orange... orangea?) förresten men det måste vara nåt jävla fabrikationsfel på dom. Man får ju rysningar ända in i benmärgen när man rör om med skeden. Typ när man skulle röra runt O'boypulvret. Kan inte förklara riktigt men det är någon kombination av ljud och känsla när man adderar en sked.

Hanna sa...

Jag vet exakt vad du menar. Jag HATAR det där ljudet och tänkte inte på att det var såna koppar när jag köpte dem...det måste vara keramiken eller nåt, jag hatar även att stapla och äta från såna tallrikar. Jag hatar även att dricka mjölk från plastglas, det blir nån skum känsla.

När du kommer får du oboy i riktiga muggar!