01 november 2011

Begynnande stroke & blinddates.

Imorse klev jag upp med spränghuvudvärk strax före klockan nio. Nu, sisådär 14,5 timme senare så har jag fortfarande huvudvärk, men sista timmarna har den inte varit sådär sprängande & intensiv. Tur att de gör stroke-reklam på TV:n, kan jag inte le imorgon, sträcka upp armarna eller upprepa en enkel mening så är det alltså fara på färde!...& JA, söta mamma - jag ska kolla mitt blodtryck imorgon! ;)


Jag hoppas iaf att jag är pigg & kry imorgon eftersom jag ska på dejt. På Wibaxfesten satt vi bredvid en av Babys arbetskompisar, en snubbe som var skittrevlig & som visade sig både ha en fru & två smådonnor på 1 & 3 år hemma. Dessutom visade det sig att de var nyss inflyttade till Piteå, han var härifrån men hon är ursprungligen från England. Förutom att våra män jobbar på Wibax & att vi har småtjejer i exakt samma ålder så har vi även den gemensamma nämnaren att ingen av oss direkt känner någon här.


I Söndags åkte vi till dem på husesyn & hälsade på. Man kan säga att våra män styrde upp en form av "blinddate". Daten var mycket lyckad, jag tyckte direkt om hela deras familj så imorgon ska vi alltså träffas på stan & umgås mer alla sex brudar. Härligt!

Godnatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Glöm inte att kolla upp dig hur du ligger till hälsomässigt. Du har två underbara töser och en fantastiskt snäll make som behöver dig och du är fortfarande min lilla tös som jag är rädd om. Var rädd om dig // Mamma