09 november 2011

Barn som aldrig klagar.

Lilla Kittyhawken är sjuk.

I söndags hade hon 40 grader i feber
I måndags hade hon 40.6
I går hade hon strax under 40

Imorse vaknade vi & tempade & då var hon feberfri. Hipphurra! sa jag lite för tidigt när jag gjorde upp dagens planer, 1 timme senare slocknade hon & nu har hon 39.5 igen. Inatt var hon alvedonhög så då var hon hur pigg som helst vilket gjorde att hon har hållit hela familjen vaken till 80% av nattens timmar.


Stackars jänta. Detta innebär alltså att vi varken kunnat handla eller aktivera oss i någon form, en mycket trist vecka alltså. Imorgon kommer iaf morsfars hit rå besök med en gammal raschatatta som jag kan provisorsy (?) på tills min diamant dyker upp igen.

2 kommentarer:

Stefan sa...

Ja, herregud. 36,3 grader i dag. 4 graders ökning på kroppstempen måste vara i extrema laget. Stackars duktiga tjej som red ut stormen.

Fia sa...

Vad härligt att höra att hon blivit bättre.. Fy tusan vilken pärs det måste vara att ha sjuka barn.. Hugaligen! Jag vet ju bara hur jag känner det nu när Mister ligger å mår kasst :P

Har kramat honom massor nu och gett den blötaste pussen ever ;)