19 oktober 2011

Vilken skit!

Programskaparna är verkligen so "the båttom is nådd". Ska det här vara något att satsa pengar på, sådant som går på bästa programtid? Ska detta vara roligt?
Nu har jag bara sett nåt enstaka halvavsnitt av varje show, men vem står ut med mer egentligen. Jag väljer att fälla framför att fria. Att den så normalt roliga Meltzer gör en sånt skitprogram som Partaj! är för mig oförståeligt & vad den där fejkblatten Fadji säger har jag aldrig hört. ...eller ja, han verkar nog vara en riktig blatte men varför parodiera sig själv så till den mån att det bara blir konstigt & en "humornivå" som möjligtvis passar en 5-åring? Han var så dålig att jag blev rent förbannad.

Svärföräldrarna-grejen var ju bara allmänt urlöjlig & Karatefylla var så dåligt att jag inte ens minns det.

Tur det finns bra serier som Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, Mentalist, Criminal Minds, The Walking Dead, Californication etc istället. Vill man skratta så ser man Seinfeld´s alla säsonger, de kan man se hur många gånger som helst & det är alltid lika kul.

1 kommentar:

Klackar&Kaffe sa...

Tävla om en snygg, egendesignad almanacka från TryckDig.se på Klackar & Kaffe http://klackarochkaffe.se/2011/10/10/tavling-tryckdig/