11 oktober 2011

Hej, vi har oflyt här!

Inget har gått som det ska på sistone.

Modemet anlände men innehöll även en bekräftelse som vi var tvungna att skicka in innan nätet kommer så vi är alltså fortfarande utan internet.


Baby skulle köpa 2 liter mjölk häromdagen när det visade sig vara -140 kr på kontot & därav blev det ingen mjölk. Mycket underligt tyckte vi såhär direkt efter lön, men det visade sig att han just blivit skimmad av någon okänd snubbe i Ryssland. Tur hann hann betala räkningarna, Swedbank ska dock ersätta honom men det lär ju ta tid.

Vi for på Wibaxfesten som var grymt kul dock! De bjöd på superb plockmat med diverse alkohol & lokalvisning på dagen, sedan åkte vi till Havsbadet på relaxen & fick ännu mera öl & sedan blev det trerätters i en snygg lokal. Nån trollkarlskändis från bla Talang på TV4 var där & underhöll & så även ett band m.m. Grymt god mat & grymt trevligt folk, jag som älskar att träffa nya människor surrade nog omkull många där på kvällen. Det är ca 126 st som jobbar på Babys jobb & de flesta hade ju med sig respektive så det var ett bra stort gäng där! Kanske mer info sen när jag får tillgång till mer internet.

Dock solkades kvällen av att jag fick min väska stulen (dock i en annan lokal med annat folk), den innehöll både mobil, plånbok & allt smink som jag använder till vardags. Kul! Jag är alltså helt okontaktbar för tillfället & får inte ut en krona eftersom jag saknar både visakort & leg. Härliga tider! Vill dock understryka att jag inte var helt off av alkohol, jag vet mycket väl vart väskan var & den låg bara där några få minuter så var den borta. För att säga klassikern "Alla andras låg ju överallt, jag hade bara otur" :(

Sen var det måndag! Vi skulle hälsa på Bella som hjälpt mig med att boka ett paket eftersom vi saknar allt som behövs för internetbetalning, men plötsligt hade någon glömt nyckeln i badrumsdörren & VIPS så var Junilicious på 3 år instängd & kunde inte komma ut. Baby hade lämnat en gammal mobil här som gick att ringa till, men det fanns inget saldo att ringa ut för. Jag gick runt i huset men bara en enda människa var hemma & hennes toanyckel passade inte vår dörr. Till slut hade jag turen att lyckas skicka ett sms till Baby att han skulle ringa, han ringde & fick styra upp att en vaktmästare kom hit. Vaktmästaren kom till slut & provade ungefär 300 nycklar men ingen passade, han slog ut sprintarna men det funkade inte heller. Till slut fick han ringa en låssmed & sisådär 2 timmar plus senare så var 3-åringen ute i det fria igen.

Så, sorry Bella att vi inte kom, vi var lite instängda utan kontakt med omvärlden ;)
Skulle även träffa Emelie ikväll men missade det totalt då jag inte vart inloggad på Fejjan på hundra år & jag missade även bullfikat hos Linnea häromdagen för att jag var billös. Jag hoppas jag får ta igen dates med er allihopa så fort som möjligt!

Ah, kan man ha mer oflyt just nu? Jag vet inte. Hade lagt upp en bild på hur smokin hot jag var i mitt röda fodral i lördags om jag hade haft min mobil men just - den blev ju stulen.

5 kommentarer:

Bella sa...

Vilken otur och stackars Juni som blev inlåst, tur det löste sig för er.
Ni är så välkomna hit bara så ni vet, Nova längtar att få leka med Juni.

Sofia sa...

Men usch vilken otur ni har!
Och stackars Juni, var hon mycket rädd där inne? Tänker på lily som blir panikslagen bara man stänger en dörr om henne!

faster fia sa...

Sjukt tråkigt att höra :(

Linda sa...

Ojoj, inget internet, skimmade kort, stulna väskor och inlåsta 3-åringar - sicken rivstart där uppe i Piteå!

Det kan bara bli bättre!

John sa...

nike free flyknit 3.0
salvatore ferragamo
michael kors outlet
supra for sale
louis vuitton outlet
fitflop uk
armani exchange
yeezy boost 350 white
hollister clothing store
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
nmd adidas
adidas nmd white
ghd flat iron
michael kors purses
vans shoes
pandora jewelry outlet
hollister clothing store
kobe bryant shoes
christian louboutin
prada outlet
adidas nmd
fitflops shoes
toms shoes
oakley sunglasses
www.coachfactory.com
kate spade uk
2016520yuanyuan