29 oktober 2011

Fredag & billiga inköp.

Baby är på fest, en kompis är "hemma" från GBG så då passade hela barndomsskaran på att träffas.
Kitty var tandfebrig igår, men bättre idag, så vi passade på att köpa 1 kg godis & sen gick vi på MAX & köpte hem takeaway. Skrämmande att ha 5 snabbmatsställen inom två minuters promenix vill jag lova. Dock går jag 20 ggr oftare här än vad jag någonsin gjorde hemma så det finns då ingen anledning till oro. Något som dessutom gjort mig jätteglad är att Kitty äntligen hittat sig en snutte! Tyvärr var det Junis favorit Pingu, men Juni var storsint & överlät den till Kitty utan protester. Kitty har inte släppt den för en sekund de senaste två veckorna & jag var lika storsint & lovade Juni en jättepingu i julklapp som belöning. Stackars min plånbok...
Vi orkade dock inte gå till bästa Kioskpiraten utan vi drog bara till 10 till 12 & det var en flopp, halva påsen var innehöll stenhårda godisar så dit går vi då inte mer på fredagar!
Annars så har jag ägnat kvällen åt att sy & svara på kundmail. "Tyvärr" tar mailandet för mycket tid av sömnaden, men det är väl så det är att ha företag kan jag tänka mig & jag förstår varför det finns jobb som assistenter.
Imorgon ska jag nog tvinga man & barn ur huset så jag får lite jobb gjort & sen möter jag upp dem hos middag hos svärmors.
Enda gången jag sätter mig vid tv:n, alltså nu, vad tror ni de visar då? Ingenting. Ingenting förutom en repris på The Walking Dead, så det var bara att börja reprisera sig då.

3 kommentarer:

Ea sa...

Batman? Tell me more. Här är det ingen REA, I love it. Vill ha, måste ha, köp åt mig. Finns det fler?

Retrophilia sa...

Sv: Nej men guuud!!! Vågar du bleka det igen? Min frisör sa ju att jag måste vänta en månad innan jag kan bleka om det men vet inte om jag orkar vänta så länge!
Tur att silvershampoot tvättas ur rätt snabbt :) Men det är ju snyggt med lila hår :)
Var du inte nöjd med frisören du var till senast? Som du skrev om i bloggen, tyckte det var snyggt!

Bella sa...

Testa Hemmakvälls godis nästa gång, de har roliga saker som godishalsband och bananaskids på plocket.