25 oktober 2011

Jo, fan, det är bara bra!

Brist på uppdatering beror helt enkelt på tidsbrist!

Vi var hemma förra helgen men enbart i 24 timmar så vi hann inte göra annat än att fortsätta strukturera upp gammhuset. Vi har gjort besöksdebut hos ögonkliniken här & nu ska tandvård & BVC fixas. Emelie erbjöd mig en liten öppning som "team-member" & även om jag älskade produkterna så är jag osäker om jag är rätt person för ett sådant jobb, eller rättare sagt, har tid över till det. Vi hade playdate hos Bella & eftersom vi kan vinka till varandra från balkongerna så är det alltid lika enkelt & trevligt att vara där.

I fredags åt vi middag hos svärisarna, i lördags drog vi på Nimbys med grannarna & sedan kom Wik hit & i söndags var Alme & Ullis här. Igår drog jag & svägerskan till Norrfjärden & hälsade på Linnea & idag funderar vi på att dra på bibblan & skaffa lånekort. Idag har jag även maratonsurrat med bästis Fia, det är så kul att man har vissa vänner som man trots avståndet alltid har lika nära sig. Det är heller inte en sådan där relation som man måste underhålla för att den ska vara, utan den är alltid lika bra oavsett hur ofta man hörs eller ses. Dessa relationer är sällsynta & därför uppskattar jag dessa extra mycket. Ska spana in nåt flyg framöver så jag kan åka ner till Örebro & hälsa på, fick Fia-abstinens efter telefonsamtalet :)


I veckan har vi tre husvisningar vi ska gå på, mer eller mindre intressanta.

Sen har jag glädjen att få börja tillverka bebissaker igen! Inom vår närmsta krets så är det hittills åtminstone tre bebisar som kommer att titta ut nästa år. Har vi tur så får vi även bevittna två giftemål också, men det får tiden utvisa ;)

Men annars då? Jag stormtrivs faktiskt, ångrar inte att vi flyttade en sekund. Just nu känns det underbart att bo såhär supercentralt som vi gör, inom 2-3 minuters gångavstånd har vi allt från shoppinggata till busscentral, schenker ligger bara nån minut bort & köpcentrat ligger kanske 3 minuter bort med bil. Nackdelen med att bo centralt är att jag känner att det kommer att vara svårt att flytta till något mindre centralt. Drömmen är att hitta hus i nåt område i stan helt klart & slippa ha två bilar. Lite dyrare förstås, men lite bättre ;)

Jag har otroligt mycket att göra på PoJ just nu & eftersom jag inte har dagis ännu så kan jag bara ägna kvällar efter kl. 20 till detta. Ibland undrar folk hur man har tid att pyssla, men grejen är att jag inte har så mycket tid, men jag får utnyttja den lilla till max. Jag ser nästan aldrig på TV men om jag gör det har jag alltid något arbete i händerna samtidigt, strykbrädan är i tv-rummet & tyger ligger utspridda överallt likt mattor.

Ja, så inte går det någon nöd på mig direkt. Däremot är jag desperat att få tag i min kamera så jag kan ta kort igen, men den dyker väl upp nångång.

1 kommentar:

Fia sa...

Ja det var riktigt fint att få surra med dig igen! Usch saknar dig med.. Men som sagt.. Vi får styra upp nåt besök hit eller dit snart! :)