22 september 2011

Vars är moderniteterna?

Det är lite tillbaka till stenåldern nu.

Vi har inget Internet och jag blir lite stressad över all mail jag inte kommer åt. Vi har ingen micro och ingen diskmaskin. Vi har bara kanal 1, 2 och 4 och varken dvd, radio eller tv-spel - som ni ser tvingas jag se Malou. Ingen tvättmaskin och tork som går att spontananvända.

Omställningar, omställningar!

Idag åkte Baby till Finland på jobb och vi skall besöka Dollarstore för att leta en dörrmatta. Sen ska vi på Reprisen för att leta ett skrivbord så jag kan ta hit mina sysaker, det är väldigt prio just nu!

Sen får vi se vad som händer.

Published with Blogger-droid v1.6.9

1 kommentar:

Sandra sa...

Hur gick det med dörrmattan? Hittade du ingen så kan jag tipsa om www.butikstylish.se där har jag köpt en jättefin ifrån.