28 september 2011

Samlaren.

Hej, jag heter Johanna och är tygsamlare.

Eftersom vi har högt i tak och full insyn i lägenheten så letade jag åt de där härliga trädgardinerna i svartbrunrosaröd och hängde upp. Jag älskar dem men de passar väl inte riktigt, ni ser hur korta de blir mot golvet? Jäkla takhöjd!

(Jättedåliga bilder eftersom mobilen saknar blixt)

Well, till saken hör att jag plötsligt hittade åt samma favorittyg i orangebrungul nyans i en av mina tyglådor? Jag visste inte ens att jag hade det...

Hängde upp den i köket som bonad men något som skulle bli så snyggt blev katastrof iom att Baby med sin perfektion inte är hemma. I helgen blir det alltså gör om, gör rätt och så ska ni kanske få se bilder på köket, det har jag iaf hunnit piffa upp!

Btw, de här tygtrycket är en gåta! Jag hänger på massa olika retroforum, har bra koll på designhistoria och pratar med likasinnade varje dag och ingen vet vem som designat det!? Alla vi som har det älskar det men ingen i hela världen verkar veta något om det. Det närmsta vi kommit är att vi tror att det KAN härröra från Ikea eftersom så många ändå har det i sina ägor.

SÅ, ifall någon med säkerhet vet vars det kommer ifrån så hojta till! :)

Nu ska jag sy.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Googlade lite på tyger och hamnade här hos dig. Vet med all säkerhet att detta tyget kommer från ikea. Jag flyttade hemifrån -77 och köpte då detta tyg och hade som gardiner i mitt sovrum.
/Helena

Hanna sa...

Helena: Men gud, äntligen fick sig denna gåta ett svar! Tackar!