12 september 2011

Måndag (suck!).

Så mycket som jag gormat imorse minns jag inte sist jag gjorde. Att börja reta sin mor innan hon fått sitt morgonkaffe är inte att rekommendera vill jag lova. Kitty Destruction hade letat åt min mobil som låg i min säng under täcket & tuggat frenetiskt, den blev full av dräggel & verkar orädderlig. Ligger för tillfället i en påse med ris men jag har inga förhoppningar om att den går att rädda. Just nu är jag onåbar så vill ni något så maila eller skriv på bloggen/fejjan.

Under tiden hade Juni letat fram en rengöringsspray & gjort en hel del skada lite varstans. Just det vill jag inte säga nåt mer om känner jag.

Allt för att jag gick & duschade i 5 minuter, givetvis med öppen dörr. Det går inte att ha något framme under 1.5 meters höjd nu, allt bara förstörs dag för dag.

Jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag längtar tills de blir tonåringar just nu.

Inga kommentarer: