14 september 2011

Lasarett & minishopping.

Umeå lasarett bjöd på max 2-3 minuter totalt, jag lovar! Max 2 minuter på röntgen & 30 sekunders "snack" med läkaren sedan. Det är ju ett skämt att måsta åka 50 mil för detta, MEN huvudsaken är att Kitty nu är helt återställd & det var hon! Vi slipper hädanefter åka dit för hennes höfter, de såg superba ut tack & lov.

Så vi åt en rätt kass pizza/lunch-buffé på ett sjabbigt ställe som hette Las Palmas & sen drog vi på Jula & köpte en jordfräs till morsan. Väl där hittade jag ett förbannat kitschigt toalettlock i leopard som jag omöjligt kunde motstå - i love it! Blev även en filt i zebra.

Gick även på Lagerhaus & drog en snabbshopping medan Baby fixade välling på Sandy´s. "Fixade" betyder i detta fall att man går in & köper en kopp kaffe bara för att få en anledning till att be dem värma välling - så funkar det att vara streetsmart & ändå ödmjuk ;)

De råkade ju ha mitt favvomönster i vitt/svart så det blev en kökshandduk, en bricka & burk i samma serie, samt en ljuslykta & några fler svarta retroramar. Dessutom hade de en så jävla fin burk med Rosie the Riveter på som jag gatt köpa handlöst - perfekt för våra kaffebönor.

Baby blir tokig på alla burkar & filtar jag samlar på mig! Haha, dags för rensning nu när vi flyttar, jag har ju otroligt många faktiskt...men de är ju så fina!

...& supertack till mamma som tog ledigt för att vara med Juni, det besparade oss alla 50 mil med nerspydd bil & plågat barn!


Nu ska jag fortsätta min kväll med sömnad & mailkorrenspondens samtidigt som jag ser sista avsnitten av True Blood.

3 kommentarer:

Lopez sa...

Ahh jag dör! Den snyggaste ( eller den första snygga ) toalettsitsen! En sån vill jag också ha!!! Har de nån web-shop??

Linda sa...

Du köpte DEN toasitsen?! Hahaha!

Det är väl klart att du måste få shoppa några nya burkar, något måste du kunna unna dig som belöning för alla dessa resor! Och skönt att Kittys höfter är finfina!

Yaro Gabriel sa...

www1004
tod's outlet
christian louboutin outlet
red bottom shoes
ecco shoes
longchamp outlet
off white jordan
michael kors outlet
nhl jersey
christian louboutin outlet
canada goose outlet