18 september 2011

Introducerar vårt nya hem.

Hav överseende, jag pratar sluddrigt och otydligt som om jag vore berusad. Skyller det dock på att jag både är exalterad, stressad och supertrött på samma gång. Hade även ett tjog kaffekoppar innanför västen vilket gör mig stirrig generellt.

Nu sover vi iaf här första natten, imorgon åker vi till Villis igen och packar mer.

Godnatt darlings!
Published with Blogger-droid v1.6.9

4 kommentarer:

Jessica Jones sa...

vilket underbart sovrum ni kommer få sedan med både balkong och walk in closet! vad avis jag blir!! längtar så tills vi också kan ha hus

kajjan sa...

Åh va mysigt det såg ut!!! Shit, öppenspis i sovrummet, det är ju rena DRÖMMEN! Det har jag alltid viljat ha! Inte kan ni väl bygga igen den??? =)

Moa sa...

Det såg jättemysigt ut men ni kan väl inte bygga igen vedspisen? Det är ju ett kulturarv och något som säkert redan nästa hyresgäst kommer att uppskatta (och nästan alla hyresgäster efter dem. Om ni inte skall använda den kan ni väl bara kavla upp armarna, rengöra den riktigt bra och vips är den inget problem.

Hanna sa...

Ja, den är faktiskt ganska mysig, föredrar helt klart gamla läggor istället för nya! dock vaknade vi alla upp lite smådeppade då vi kände oss ganska instängda - det känns helt fel att gå från hus till detta men jaja...det ÄR ju bara en provisorisk lösning, vi måste försöka komma ihåg det.

haha, nej vi ska inte bygga igen den så, men vi måste fixa nåt skydd på nåt sätt. Den är jättesmutsig och alla som har en 1-åring förstår nog det stora problemet. Jag tror knappast man får elda i den heller med tanke på brandrisken osv så nu står den bara sotig och tar plats. kanske kan ställa micron däri? ;)