10 september 2011

Det "unika" rösten.

Amanda%20Fondell%20-%20Mercy
Ovanstående tjej var i Idol häromdagen. Hon fick bra omdöme & givetvis säger de typ "du har en sådan unik röst!"

Jag måste säga att jag är så less på alla dessa tjejer med dessa "unika" röster, jag hör dem överallt så unika är det sista jag skulle kalla det.

Dessa "unika" röster är ju faktiskt det mest trendiga & vanliga vi har i musikindustrin idag tycker jag. Bara några exempel som mer eller mindre låter likadant förutom läspningen kanske;
Mitt sämsta ämne är just dock kvinnliga singer/songwriters eftersom jag aldrig lyssnar på den genren, men dessa brudar kom jag på såhär på rak arm. Alla är de så nyskapande, udda & unika...

Don´t get me wrong, jag säger inte att tjejen eller någon annan av dem heller är dålig - jag är bara trött på att höra omdömet att de är så "unika" när vi hörde precis samma sak förra idol & året innan & året därpå.

Det är ju rätt svårt att vara unik 2011 helt enkelt.

2 kommentarer:

Lopez sa...

Bra skrivet! Jag blir också så trött på dem, för de låta likadant! Usch.... Och sekunderna innan jag läste det här inlägget så såg jag en bild på Linnéa i Aftonbladet, hon har tatuerat sig på underarmen. En pinuppa fast upp och ned ( ??? ).... antagligen " för jag vill se den åt rätt håll själv " ... Inte för att det har nåt att göra med unika röster, kände bara för att prata av mig min irritation...gah....

Sonja sa...

ja, jag orkar inte det där!