07 augusti 2011

Vi har fått lägenhet!

Jajemen. Trots att vi inte stått i bostadskön så hade vi turen att Baby fick erbjudande om en lägga från hans nya jobb. Vi kan inte annat göra än att tacka JA eftersom det i princip är omöjligt att få en lägenhet när vi inte har några poäng i bostadskön.

Det blir en trea & ja, det blir ju en väldig omställning måste jag säga!
Köket är ju lite retrocharmigt, men jag kan ju säga direkt att jag hatar den helt felplacerade lilla spisen & den helt felplacerade diskbänken. Enligt bilderna som svägerskan tagit så verkar det inte finnas en enda avlastningsyta i köket heller & sånt drar ju ner betyget, det blir ju rätt stökigt att måsta göra mat på köksbordet. Köket verkar alltså totalt värdelöst, men vad är det man säger, "make it work!"

Dock försöker jag se det positivt. Det är supercentralt & här kan jag ju faktiskt ägna tid åt att göra det fint, det har vi inte gjort här i huset alls eftersom vi inte fixar till någonting förrän vi renoverat först - det är alltså bara barnens rum just nu som är "homestylade".

Well, well. Jag hoppas vi finner ett hus fort, fortare, fortast!

6 kommentarer:

Jessica Jones sa...

grattis!!

sonja sa...

grattis! vart ligger den nånstans?

Hanna sa...

Den ligger på Mellangatan i Piteå, nära stadshotellet :D

Anna Sj sa...

Har ni fått sälja huset eftersom ni verkar ha bråttom att hitta boende?

Hanna sa...

Nej, men vi har räknat med att det är svårsålt just nu, både här & i Piteå är det ganska stiltje på bostadsmarknaden. Dock känner jag inte för att gå här hemma & vanka & bara vänta på något som kan tar hur lång tid som helst innan det händer, dessutom måste jag isåfall skola in ungarna på dagis här för obestämd tid & börja leta timtid till egentligen inget nytta.

Vi bestämde därför att vi flyttar med samtidigt så att ungarna får ett dagis så fort som möjligt där & jag i och med det kan börja söka jobb på riktigt. Huset får stå kvar så länge, det är inte så mycket annat vi kan göra åt det än att vänta på bättre tider.

Jag känner dessutom att eftersom det är bestämt nu att vi ska dra så vill jag dra iväg så fort som möjligt så vi kan börja hamna i några nya rutiner :)

Jocke sa...

När flyttar ni?