05 augusti 2011

Som gjort för mig.

"Polefitness är en modernare form av en ursprungligen akrobatisk, kinesisk kampdans. (Chinese Pole) Träningsformen vann mark som den nya heta Hollywoodträningen under 2000-talet. Polefitness är fysiskt krävande och ger styrka och stabilitet i framförallt armar, rygg och mage samtidigt som den fokuserar på smidighet och rörlighet i ben."

Jag tränar ju inte i någon enda form & har inte gjort någonsin, men är det någonting jag varit sjukt sugen på att börja med så är det just poledance. Hörde rykten om ett gym i Piteå som hade det, men det verkar just bara ha varit det, ett rykte. Därför har jag bestämt att så fort vi köper ett hus så ska jag införskaffa mig en egen stång att snurra runt, det finns ju tutorials överallt så det är ju "bara" att köra igång i princip.

Varför? Ja, inte är det för att jag har någon hemlig dröm om att bli strippa, utan för att det tydligen är en mycket bra grej om man vill träna muskler & smidighet. Jag som alltid har varit intresserad av dans, akrobatik & andra konstigheter inser ju dessutom att detta är något som jag förmodligen kommer att tycka är sjukt kul! Jag älskar verkligen såna här saker, de fascinerar mig enormt mycket.

Det ser så otroligt snyggt, smidigt & kul ut & är det något jag behöver så är det verkligen att träna lite muskler - jag känner mig tokpepp & vet att det kommer att passa mig perfekt! :D

Baby är också ganska peppad på en dansstång.

Inga kommentarer: