15 augusti 2011

På väg till Turkiet.

Jajemen! Imorgon blir det städ av hus, paketera beställningar & packa resväskor som står på schemat. På natten mot onsdag kommer vi att kliva upp runt 02 & köra bil till Östersund, runt 05 så pallrar vi oss på ett tåg till Stockholm & på onsdag eftermiddag så kliver vi på planet till Turkiet.

Vi kommer hem den 1:a september tror jag, jag kommer förmodligen att få extrem sy-abstinens men det får det vara värt!

Har inte hunnit bli nervös än, men imorgon när jag ska försöka packa ihop allt så får jag förmodligen resfeber & lägger mig väl gråtandes till sömns - det brukar kunna bli så.

Kanske vi hörs igen innan avfärd, kanske inte - ha det!

1 kommentar:

Linda sa...

Åh, hoppas ni har en toppensemester, jag vill veta ALLT! Men en grej fattar jag inte: ni åker bort i över två veckor och har bara en (1!) resväska?! Hur är det möjligt?!