21 augusti 2011

Lägesrapport.


Sitter i lobbyn nu så ska fatta mig kort innan vidare äventyr väntar. Jag har försökt använda internet i flera dagar nu men det går omöjligt, uppkopplingen är ruggigt värdelös!
Vi kom fram efter en relativt dryg tripp. Vi startade kl.02 på tisdagnatt från Vilhelmina & kom till hotellrummet i Turkiet 02 på onsdagnatt. Våra barn är dock förbannat härdade gällande resor så det är aldrig något gnäll förutom att Kitty började lessna ganska rejält på den 4.5 h långa flygturen. Vi fick jobba febrilt dessa timmar med att hålla henne på bra humör kan jag säga.
Hotellet är gigantiskt, det är 4 stora byggnader som alla ingår i samma hotell. 3 olika poolområden & alla byggnader har 6 våningar, höjdrädd som jag är så bor vi givetvis på våning 6 & eftersom jag även har hiss-skräck vilket gör att jag undviker hissar så har vi förstås en glashiss som gör att man åker hiss ”i luften”. Härliga tider…
För AI menas konstant mat.
07.30 – 10.00 Frukost
10.00 – 11.00 Sen frukost
12.00 – 16.30 Snacks (pizza, sallad, strips, korv, kebab etc)
12.30 – 14.00 Lunchbuffé
17.00 – 18.00 Kaffe & kakbuffé
19.30 – 21.00 Middagsbuffé
00.00 – 01.00 Soppa & vickning
Nej, vi svälter inte. Tillkommer gör förstås öl/vin/drinkar/vatten/kaffe/glass etc som också är gratis. Middagsbuffén är så förbannat stor att det inte går att förklara förövrigt! När vi åkte på AI 2007 så var buffén stor & bra, men den här buffén är GIGANTISK & 10 gånger godare. Tillkommer gör förstås efterrättsbuffén som är nästan lika stor, fruktbuffén & ost/kex-buffén.
Enda räddningen att hålla vikten är att vi bor i byggnad 4 & har en brant lång backe dit, vi tränar våra lår till max här vill jag lova dragandes på två vagnar upp & ner flera gånger per dag. Hotellrummet är som en våning med eget sovrum till barnen. Väldigt Montazamistk, men absolut ett fint hotell.

Själv har jag träffat en superhärlig holländska som jag pratar med vid poolen på dagarna, vi har otroligt mycket gemensamt & är en tjej jag verkligen skulle vilja lära känna ännu mer. Hon har en karibisk man & en 2-åring som ser ut som en mulatt-motsvarighet till Juni. Alternativt är det Juni som borde varit "born black" :)
Allt är alltså överjävligt bra just nu rentutsagt. Ungarna stormtrivs & skrattar från morgon till kväll & vi vuxna blir förstås lika glada över att omges av lyckliga barn.

Vi har det underbart som sagt & ifall nätet vill & tillåter så kommer fler rapporteringar. Måste bara bli bättre på att ta med oss kameran eftersom vi är rätt dåliga på att ta kort!

1 kommentar:

Ewa sa...

Men gud va härligt. Å så kommer ni hem med massa energi :) Ha de fortsatt underbart!