03 juli 2011

Sweden Rock 2011.

Hade som sagt ingen kamera, men har tjuvat några bilder från Erika & Holme - måste nog be om att få se de censurerade bilderna också, haha! ;)
Tåget var ju försenat både dit & hem. Jag litar inte på SJ riktigt nu.
Det är på sådana här ställen jag verkligen känner att jag lever, något hela bunten fick se på torsdagskvällen redan - jag var i en otrolig högform, tror inte jag varit så lycklig på mycket länge!
 För första gången fick jag med mig kvinnlig fägring också i bundsförvanten Ea.
 ...& alla grannar vi hade var fantastiska, underbara människor allihopa! Den här mannen på bilden kan jag säga är en kändis också, men vem han är det tänker jag inte skvallra om ;) Hårdrockskännare med bra koll vet nog vem han är.
 Vi trodde i flera dagar att mannen hade hår tills det plötsligt visade sig att det bara var en bluff.

De som alltid hänger med & de nya som man träffar.
 ...& vänner blir man allihopa! Den här snygga Sabina är Erikas gamla USA-polare.
5-dagars heltids festande frestar på för alla, inte bara för ovana småbarnsmammor. Lördag var en tuff morgon & den dagen då jag började känna mig rätt sliten.
Vi kom i efterhand på att vi inte åt så mycket. En kaffe & munk på morgonen & nån langos på kvällen. Man får prioritera helt enkelt.
Det regnade på torsdagskvällen men jag som hade världens sprall sprang ensam runt på campingen & tjenade på alla så att regnet kom bekom mig inte alls. Här har vi dock tagit skydd av någon liknande anledning.
Som sagt, SRF rymmer alla åldrar men jag skulle säga att det är en vuxen festival. Det är 5 gånger fler gubbar än vad det är tjuvaktiga fjortisar & detta gillas! Årets bild Erika?!
...& som vi trivdes. Jag blev helt nykär i Baby eftersom det är vid sådana här tillfällen man minns varför man föll för dem från första början - vi har så otroligt roligt ihop!
Erika försökte få ett kort där jag såg glammig ut. Det blev inte så bra, jag är nog lovligt salongsberusad här & mitt 5-dagars otvättade hår börjar ta ut sin rätt.
 Andra var nykära på riktigt & sådant får alltid mitt hjärta att klappa extra hårt av lycka.
Sen så såg vi förstås massa hårdrock också. Som vanligt väljer man bort givna favoriter eftersom man just då har det så trevligt redan & som vanligt ser man saker man inte tänkt att se som både överraskar & floppar.

Thin Lizzy är väl egentligen ett coverband nu, MEN med den låtskatten så kan jag säga att jag hoppade & sjöng precis hela spelningen - förutom när jag fick total syrebrist & höll på tuppa av. Fick även syrebrist på Judas Priest så jag var ganska medtagen & drog mig ur publiken efter ett tag. Accept var som vanligt alltid bra, Ozzy var en trött man som egentligen bara är Ozzy, själva spelningen var dock ingen höjdare tycker jag. Whitesnake är ju ett skitband som alltid spelar & som man anstränger sig för att inte se, men eftersom det var det enda som spelade den sena kvällen så gick vi dit & det kan jag ärligt säga var den sämsta spelning jag någonsin sett. Först var det 30 minuter trumsolo, sen kom han fram i 5 minuter & sen var det 10 minuters gitarrsolo igen. Folk gäspade & gick & vi med. Helloween tänkte vi inte se men det kan jag lätt säga var en KUNGLIG spelning, fy satan vilket drag det var, så förbannat kul!

Sen såg vi massa annat också förstås, men minnet är kort.

SRF är årets höjdpunkt, helt klart!

5 kommentarer:

Prinsessanadia sa...

Försökte mig på srf för några år sen. Det var en lång pina. Kallt som in i helvete. Sen blir jag så jävla bakis på bara några öl, så det funkar inte riktigt för mig att dricka flera dagar i rad.

Hanna sa...

Ja, det var något år då jag födde barn & inte var där som det var så jääääävla kallt (sa dem som var där)!!! Jag är så frusen så jag är glad jag var hemma.

Du får öva på öldrickandet så ses vi nästa år! ;)

Prinsessanadia sa...

Håller mig nog till Endagsbiljett på Metaltown :P Då kan jag gå all in en dag och sen åka hem och sova i sin egen säng :P

SV: Klart du får låna bilder! Är bara tacksamt att folk vill hjälpa till att sprida mina smycken :) Glöm inte bort att va med och tävla om valfritt smycke inne hos Lady Dahmer med :D

Linda sa...

Inte konstigt att det inte är så många fjortisar där - Helloween, de måste ju vara typ 60 nu! Fan, nu kommer jag att nynna "Dr Stein grows funny creatures..." hela dagen. :-D

Men det ser helt klart ut som om det var en lyckad utflykt! :-)

Lopez sa...

Jag vill också på konsert!!! Nästa år!

Vad snygg du ser ut, det har jag aldrig lyckats med på festival!