24 juli 2011

Helgens text.

...men hallå! Vi lever & mår men jag har inte varit online på flera, härliga dagar. I torsdags så fick vi nämligen spontana besökare, Umeås finest körde de 24 milen för att hälsa på - härliga tider!

Kapen & Ea hade galen barnfri semester, men när de kom hit fick de jobba minsann! Kapen hjälpte Baby att färdigställa massa halvfärdiga projekt vi haft liggandes & Ea rensade upp huset så bra att jag nu bor i ett mycket organiserat hem där jag inte har en aning om vars jag har prylarna - vilka underbara människor ni är!

Det blev förstås även öl, vin & skitsnack i dagarna tre innan de åkte. Världens bästa kusin Sarah ställde upp på mycket spontant barnvakteri när vi fick för oss att vi mycket spontant skulle dra till en fest som vi fick inbjudan till. Sen skulle vi förstås även presentera dem för Villis uteliv så då drog vi till Krogen, inte ett av alla ställen, utan det enda stället som hade öppet.

När vi kom dit så var det bara hela festen som förflyttats sig dit + två människor som var där innan, vi skrattade så att vi dog! Ea har även ett litet filmklipp därifrån som gjordes innan hon gick in backstage & styrde upp "festen" litegranna.
http://www.erikalundgren.com/2011/07/vilhelmina-by-videonight.html

Ja, nu blev det bara massa trist text utan bilder också! Nåja. På tisdag drar vi iaf norröver!

1 kommentar:

Jajjekurt sa...

Skyller på för dålig sömn, värre planering och för mycket öl.

Nästa gång skall jag agera bättre inbjudare och socialiserare!