18 juli 2011

Byten hit & dit!

Det bästa med alla människor jag lärt känna är att man kan göra underbara byten med varandra! Jag fullkomligt älskar det här Deer-tyget men eftersom jag själv inte har tid att sy av det så har jag inte köpt något. Istället gjorde jag ett byte med Martina på Wcollection.
Jag tog en bildserie på säkert 20 bilder men ingen av bilderna blev bra, det är omöjligt att fånga två donnor samtidigt. Well, Juni ÄLSKADE linnet & skrek rakt ut när hon öppnade paketet "Det är blåndjur mamma!"
Fick även ett toksnyggt linne med både skogstema & randigt som bonus, vi blev jätteglada! Jag måste säga att kläderna höll total toppkvalité, Martina är verkligen proffsig & jag rekar henne verkligen om ni vill få snygga kläder! Personligen är jag så kär i Deer-tyget att jag tror jag ska fixa ett linne till mig själv också, skulle ju sitta som en smäck måste jag säga...

Martina ska få en uggla av mig, men den har jag inte hunnit med ännu - skynda, skynda!

Inga kommentarer: