13 juli 2011

30 dagar - dag 6.

(bättre sent än aldrig)
Jag hade en 2:a i syslöjd
...kanske lite otippat på att sömnad/textil/design är mitt största intresse idag.

Jag är manisk på Plackers
...har jag inte omedelbar tillgång till sådana så dör jag nästan inombords, detta beror på att jag har vissa underliga utrymmen bland tänderna där det alltid fastnar 1 kg mat efter en måltid.

Jag älskar att läsa
...men har blivit periodare nuförtiden. Jag läser snabbt & läser ut en vanlig pocket på typ 2-3 timmar  vilket gör att när jag väl läser så hinner jag läsa många.

Jag har lockigt hår
...något jag fått på senare år. När det är nyduschat så blir mitt hår krulligt, men eftersom jag inte vet hur jag ska bemästra det så fönar jag det rakt för enkelhetens skull.

Jag är väldigt allmänbildad
...jag kan lite om det mesta. Är det t.ex. någon som söker en underlig låt så är det alltid mig de ringer för att höra vilken det är & jag kan nästan garantera att de får ett korrekt svar direkt. Kan bero på att  jag började läsa kvällstidningar osv frekvent från typ 8 års ålder kanske? Förstår mig inte på folk som inte hänger med i nyheter om jag ska vara ärlig, det känns så nonchalant.

Jag är en Flashbacknörd
...det ocensurerade forumet hänger jag alltid på, även där får min kunskapstörstiga (nyfikna) hjärna bra stimulans. Det enda jag inte klickar på är i princip bizarre-avdelningen & min favoritavdelning är förstås där man kan läsa vilken kändis det faktiskt var som knarkade/var rattfull/ köpte sex/slog sin fru enligt kvällspressen.

5 kommentarer:

ingela sa...

Hejsan Johanna
Kanske man får fråga om en uggla innan du försvinner till Piteå, såg ju att du är riktigt duktig på att sy dem. så frågan är ju om du vill sy en och hur mycket du vill ha för den...Kram kram Ingela å Ebba

Kattis sa...

Jo du nog visste jag att du hade en tvåa i syslöjd, hade ju för övrigt jag också.Jag är inte helt talanglös på sömnad, kan sy raksöm och sick-sack på gardiner :)Kanske man kan skylla de dåliga betygen på en svettig äcklig lärare och tonårsflamserier ?

Retrophilia sa...

Jag fick IG i syslöjd, läraren var helt störd! Hon fick sparken sen.

Sv: Ååh, vad kul! Men du har dom inte kvar? Jag har kollat runt på ebay och blir helt nostalgisk, skulle vara fint att ha en massa sudd som prydnad i en liten glasburk :) Men nu har jag köpstopp!

Hanna sa...

Ingela: Priser & sånt står på prisfliken i webshopen, är du intresserad av någon så är det bara att maila dina önskemål :)

Kattis: Ja, men eller hur!? Det måste vara lärarens fel, vi var ju faktiskt inte så dåliga alls...tonårsfnitter må hon väl stå ut med medan vi zickzackar?!

Jocke sa...

Fan va du är lik Emily!