05 juni 2011

Stulna kort från Moster Gudrun.

Finaste Moster Gudrun hade lagt upp lite kort på Fejjan som jag inte hade sett förr så jag stal dem olovligt (men det går förmodligen bra hoppas jag!).
Jag med min 80-tals mustaschprydda far. Den där tröjan jag hade på mig minns jag jätteväl, förmodligen eftersom ALLA vi kusiner hade likadana fast i olika färgtappningar. Våra mammor var ju tighta systrar så de shoppade mer eller mindre samma saker till alla oss barn - något jag tycker är jättecharmigt!
Ja, här kan jag ju inte vara så gammal, kanske nåt år gissar jag på. Ser ni bulan jag har på huvudet? Det syns inte så väl här, men den var riktigt stor, nån form av elds/födelse-märke. Det växte bort, men känner jag under håret på det där stället så kan jag känna att det är lite extra hud just där, det känns att det funnits något där en gång i tiden. Jag har även ett sådant märke på axeln (ej utstående) & ett ganska stort lite utstickande på låret. Dock har dessa blekts med ålern, men de är fortfarande röda & syns relativt väl. Ska leta några kort hos mors så får ni se hur det såg ut förr & sedan hur det ser ut idag. Detta är något jag aldrig haft några komplex för vad jag vet, men visst får jag frågor ganska ofta om vad jag har på axeln.
Här syns också en liten bula, men vad jag minns så blev den större med tiden. Kan nog tycka att jag är lite smålik Kitty här, med Juni ser jag dock inga likheter alls.
Här är några fina gamla kort på min älskade mors! Jag har aldrig sett nån likhet mellan Juni & min mor, Junilicious är ju min far upp i dagen, men på första kortet så är de faktiskt lika - de har precis samma look.

Nu ska jag fylla på kaminen & gå & natta. Stackars Baby har just tatt sig upp från soffan & haltade iväg lika sakta & krokigt som en 86-åring. Jag hoppas att han på något mirakulöst vis tillfrisknar någolunda innan vi drar på tisdagståget, att vara invalid på tältfestival är ju ingen hit. Tur Erika erbjudit sig att köra rullstol! ;)

3 kommentarer:

Retrophilia sa...

Så kul med gamla foton! Jag har också ett sånt där elds/smultronmärke på axeln, när jag var liten så var det alles illrött! Nu har det bleknat men det syns lite ändå och huden är konstig där. Har världens storkbett bak i nacken också! Jag har heller inte haft några komplex över det men det är många som frågar vad jag har gjort! har ju haft det sen jag föddes så själv tänker jag inte på det :)

Gudrun sa...

Roligt att du ville använda korten på din blogg.Jag ser ju likheter både mellan dej å Kitty och leena å Juni. Härligt att det finns släktdrag. Sen är det ju den sk "porrmustaschen" som Pelle, Bolle,Kenneth och många flera hade och fortfarande har.Intressant att det kan gå mode i de också.
PS Ha de så bra på SRF, var rädda om er, tusen kramar till er från mej DS

Yaro Gabriel sa...

www1004
kate spade outlet
canada goose
canada goose outlet
adidas clothing
christian louboutin shoes
jordan clothing
off white outlet
pandora jewelry
kate spade handbags
nike shoes