03 juni 2011

Skönhet & sölmaja-inlägg.

Ni minns att jag efterlyste era bästa mascaratips tidigare va? Ja, väl i stan så hade jag ju glömt alla tips & glömde att jag hade mobilen med mig så jag kunnat kolla & då gick det som det gick.
Jag sa till tjejen i disken exakt vad jag behövde & då gav hon mig denna. Efter det första draget över fransarna hemma så kände jag bara "NEJ!", jag hatar den, den är värdelös, den känns helt fel! Borde förstått att denna diskret sminkade tjej inte fattade vad jag ville ha. De blir varken tjocka eller långa & borsten är obekväm tycker jag, sen går den inte ens bort med sminkborttagning så jag har använt den max 3 ggr sedan inköpet. Bortkastade pengar! Nästa lön så ska jag komma ihåg era tips & köpa någon ni tipsat om istället.

"Kul kuriosa" dock: Vi hade innan Birsta-shoppingen tvärhastat i oss en hamburgare. Baby & Iittala-polaren skulle dra till Bergsåker & hälsa på hästen så att jag kunde shoppa ifred. Typ 3 timmar senare så går jag på toa (EFTER den långa diskussionen med sminktjejen) & upptäcker att jag har dressing i ansiktet. Alltså, inte lite dressing, mycket dressing. På tre ställen i mitt ansikte kunde man skåda dressing & jag ville bara dö inombords samtidigt som jag tackade gudarna för att jag var på främmande ort. Sedan ville jag förstås slå Baby på käften för att han inte sa att jag hade sölat innan han drog. Ja herregud, där gick man & spelade viktig när man skulle köpa smink liksom?! Hon tyckte nog jag hade större problem än fula ögonfransar.
Sen tycker jag att spray & tupering är svårt & eländigt men kusin Sarah tipsade om Dust It. Jag läste nyss recensioner på nätet & det verkar ju vara en kanonprodukt till bra pris! (På Tradera finns Köp Nu!, 2st för 119 kr t.ex) Enda nackdelen verkar vara att det luktar skumt & att håret känns flottigt dagen efter & kan vara svårt att borsta, men skitsamma - jag måste ha en direkt, det finns dusch på SRF! Kajjan, sitter du på nån sånhär produkt månne?!

Nu ska jag gå & sy lite, men innan ska jag passera min man & såga filmen han ser, Tron "nånting". Jag bestämde innan att det var en skitfilm så jag har missat filmkvällen frivilligt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har använde denna produkt med gott resultat. Visserligen känns håret konstigt (strävt) men fördelen är om frisyren "faller ihop" är det bara att "gnugga" upp den igen. Ömma modern

marlene sa...

Om inte Kajjan har så finns det på Hot Stuff!

Litenbibb sa...

Som anonym skriver så känns håret strävt som tusan, tänk tagel typ. Jag tycker också att det är svårt att tvätta ur sen och får schamponera ett antal gånger för att håret ska kännas normalt igen. Men, det är så himla bra! Bara att pudra i och sen fixa till med fingrarna, ingen fön el spray behövs. Kan knappast bli enklare...För mig som hatar att stå och fixa till håret är det här den perfekta produkten!

kajjan sa...

Jag har inte Dust it men har ett torrschampo från REF som är bättre tycker jag. Det är som puder i"sprayform"=lättare att applicera och så ruffsar man(man får inte glömma att ruffsa). Känns inte lika "blött" som Dust it heller. Perfekt att ta med till festival! Bara spraya i och håret känns som nytt! ;)

Retrophilia sa...

Jag använder dust it, tycker inte att håret luktar konstigt! Men det gäller att inte pudra på för mycket :) Fick tips av min frisör att sätta tejp över halva öppningen, då kommer det i lagom mängd och det räcker längre :)

Svar: Tack så mycket! :) Du får gärna använda bilden när du ska till frisören nästa gång, haha.

Jessica Jones sa...

hahaha, "Iittala-polaren"
underbart!