22 juni 2011

Kitty fyllde 1.

Vår älskade lilla Kittykatt, Kitty Destroyer, Kitty Hawk, Kittylicious...tänk att du redan blivit ett år!? Kärt barn har många namn & du var verkligen en mycket efterlängtad lillasyster. När du låg i magen mådde jag pyton alla 9 månader & hade alla krämpor man kan tänka sig, men när du kom ut gick det både snabbt & bestämt.

Lillasyster satte ribban ganska tidigt faktiskt. Storasyster är ju en väldigt självständig ung dam, men du är nog snäppet värre. Du vet verkligen vad du vill & blir nog den som kommer att försöka bestämma över storan i framtiden - eller ja, det gör du redan.

Om vi ska ponera om din framtid så känns det som att du är upptäckaren, äventyraren, tjejen som alltid kommer att testa gränserna & göra oss föräldrar ständigt oroade. Du kanske kommer att dejta badboys, åka runt jorden & snorkla i korallrev & dra med sig storasyster på saker som man inte får göra. När Juni läser på universitet så kanske du är i Indien & lär dig meditera t.ex. Jag hoppas att Junis förstånd får dig att tänka efter före ibland & jag hoppas att din våghalsiga sida smittar av sig lite på storasyster - ni har båda fina saker att lära av varandra!
Kitty Hawk´n kommer vi nog att få hålla ögonen på lite extra helt enkelt, men visst är det otroligt charmigt? Jag fullkomligt älskar din galna sida & jag hoppas verkligen att du har kvar den personligheten när du blir större, att testa gränser & resa runt kan givetvis vara lite vådligt men samtidigt så är det de som gör att man får uppleva så otroligt mycket här i livet.

För man måste våga för att vinna. Man måste våga för att få erfarenhet, upplevelser & adrenalinkickar & är det något jag unnar mina flickor så är det livet. Allt vad livet har att erbjuda vill jag ge er & skulle ni nånstans på vägen känna er vilsna så hoppas & tror jag att ni förstår att mamma alltid står här med den största famnen av alla att krypa upp i igen.

Jag kommer alltid försöka stötta dig i livet lilla Kitty, men jag hoppas att du förstår att jag bara vill dig väl om jag någongång känner mig tveksam till dina galna ideér.

Du är den finaste & roligaste lillasystern man kan ha, vad skulle vår familj vara utan dig?
Pappa bakade en rosa tårta till dig & du smaskade i dig flera portioner, något man faktiskt får göra när man fyller år! Det syns inte på bilden, men givetvis var den roooosa.

Grattis på 1-årsdagen vår älskade lilla tös, vi älskar dig!

5 kommentarer:

Linda sa...

Så fint skrivet! Amningshormonerna skickar genast "dags att lipa lite-signaler" till hjärnan. :-D

Flera portioner = godkänd tårta!

Sv: Surt med blogger, det har jag inte märkt något av på mina bloggrundor. Men då är det iaf inte bara jag.

Litenbibb sa...

Åh! Så fint skrivet! Det bara strålar kärlek om den här beskrivningen! Vilken ynnest att ha såna fina barn och vilken lycka för ett barn att ha en förälder som uttrycker sin kärlek och stolthet så fint som du gör här!

Kattis sa...

Så himla fint skrivet!

Anonym sa...

Så fint skrivet:) Grattis i efterskott till lillasyster. Kram från Wennbergs

Kajjan, Bella och Nåmi sa...

Ja verkligen fint skrivet! Grattis i efterskott Kitty! Kram från oss på Skidspåret!