16 juni 2011

Inköp till girlsen.

Kittys underbara klänning (som jag hoppas passar!) kommer från Lilla Anka!
Junilicious minst lika coola klänning är sydd av Fru Ylva.
Jag tyckte mycket bättre om den roliga orangea kjolen orangefantast som jag är, men Juni var bestämd & ville ha den  svalt blåa direkt hon såg den så jaja - det blev en härlig blå flodhästkjol till störstan. Sydd av Lilofant Design.

Nu när jag inte hinner sy någonting åt mig själv utöver alla beställningar så väljer jag alltså att köpa snygga alster av andra. Alla ovanstående grejer fick jag till så bra pris så det var som inget att fundera på oavsett hur black jag är :)

Jag älskar alla nya kreativa kontakter jag fått, jag har sagt det förr, men det tåls att sägas igen! Fruktansvärt kreativa människor, de köper grejer jag saknar & skickar gratis, det byts råd/erfarenheter/tyger/produkter & det roligaste av allt är att alla är så förbannat hjälpsamma & ingen förväntar sig något tillbaka. Att ha människor att utbyta tankar & idéer med är helt enkelt så himla kul!

Nu hoppas jag bara att damerna kan ha sina grejer så att det inte är för smått!