05 juni 2011

Hanna testar Dust It.

Well, bilderna är skitdåliga, ägnade inte direkt tid åt dem, de är inte ens tagna från samma vinkel. Hursom, idag tvärtestade jag denna berömda Dust It som jag köpte för ett rejält överpris jämfört med vad man kan göra på nätet.
Innan var håret relativt platt eftersom jag tvärplattade ut det för att få en någolunda rättvis bas att jobba med. Dock är det helt ofixat i övrigt så då körde jag i lite sånt där puder & nog fasiken blev det mer volym!
Bilderna är ju en total katastrof, men bakifrån syns nog fluffet bättre! Jag är helt klart nöjd förutom att detta var första gången vilket betyder att jag faktiskt gjorde rätt dåligt ifrån mig, hade ju ingen aning om hur detta pulver ska användas egentligen.

Nu var jag dörädd att överdosera & eftersom jag tyckte det var lite svårt att hålla koll på pulvermängden som kom ut så blev resultatet att jag använde väldigt lite pulver & väldigt ojämnt i håret. Såg tipset om att tejpa burken & det kan nog vara en bra idé!

Dock vet jag inte hur hållbart det var. Jag tror nog att man kan tupera lite först & sen köra med lite pulver (eller rättare sagt, ännu mer än vad jag gjorde nu) för att få en partytålig frisyr. Kanske även pulvra i lite fler benor än vad jag gjorde, jag drog bara upp en bena på var sida om mittbenan & sen blev det nästan ingenting därbak eftersom jag inget såg & bara ville testa. Nu ska jag se hur håret blir dagen efter, det var enbart därför jag testade faktiskt.

Dock är jag jättenöjd, den är tio gånger bättre än spray som jag inte klarar av att använda & även vid liten mängd så får man en bättre barr utan ansträngning! Jag är ju som sagt värdelös på att använda produkter så ge mig nåt halvår så kanske jag kommer på tricket ;)

Jag rekar vidare Dust It som en MVG-produkt!
Med lite träning är jag snart lika het som 80-talets rockstars - till SRF ska jag fixa mig en riktig sleazefrilla! :D

7 kommentarer:

Kerstin sa...

superrockigt!!

Bella sa...

Har också testat dust it, men jag fick inte riktigt häng på det. Dock ger det ju supervolym.
Funkar nog bättre om man som du har uppklippt hår. Kul du hittade nått som passade, rocka fett på SRF nu! :)

Retrophilia sa...

Skitsnyggt! Blir avundsjuk på ditt långa hår!!
Jag brukar dela upp håret i sektioner, börjar nerifrån och "arbetar" uppåt. Har i lite dust it, tuperar, har i lite mer och tuperar igen. Då brukar det hålla ett tag iallafall. Det finns bra guider på youtube :)

Elsa sa...

Hej,
själv har jag också använt Dust It, men mitt hår blev så strävt och obehagligt så jag slutade använda det, vet inte vad jag ska beskriva känslan som, men inget trevligt alls.

Linda sa...

Wow, det ser ju ut att funka! Hur länge håller det?

Fia sa...

Jävla snygging!! Dust It är ju asbra, helst om man även kan spraya lite på resultatet, då håller det ju kanon ;)

Green Ivy sa...

Coach Outlet
kate spade handbags
coach factory outlet
Coach Outlet Store Online
Michael Kors Outlet
polo outlet
Polo Ralph Lauren Outlet Store
yeezy boost 350
Red Bottom Shoes
adidas nmd