01 juni 2011

Kvalitetstid inför SRF.

I veckan har vi inte gjort mycket, men vi har istället haft mycket trevligt. Vi har hälsat på hos Kajjan & Juni hade jättetrevligt med jämnåriga Bella. Kitty sölade med glass & betedde sig änglalikt medan lilla Nåmi nog var den sötaste sömntutan jag sett på länge.

Efteråt skojade jag lite med Juni & frågade om hon hade hunnit träffa Bellas pappa. Jodå, det hade hon gjort ute på gården. "Vem är snyggast då, pappa eller Bellas pappa?" sa jag skämtsamt. "Bellas pappa! Han var...SÖÖÖÖT!"

Haha, vad vi skrattade både jag & Baby. Hon tyckte även att Kajjan var snyggare än mig så ska vi dra nån form av summa summarium av detta så är Skytt/Olofsson en mycket vacker familj - både på insidan & utsidan! :D

Idag hade vi dock tråkigt & kylen gapade tom. "Vi drar ut & äter!" gastade jag till 3-åringen. Kitty missade sin sovtid men eftersom hon älskar fart & fläkt så var hon gladare än nånsin, vi åt i lekhörnan på Folkan & till kaffet fick vi oväntat besök av Ewa, Wilmer & Ilma. Sen drog vi & åkte gratisbil på Domus, beställde SwedenRock-vinet på bolaget & handlade.

Nu är Baby rätt långledig & medan den här nerräkningen till SRF håller på så ska jag färdigställa några beställningar som ska på lådan innan vi åker. Vi syns när tiden finns!

(Nu funkar då inte bilduppladdningen heller, vad händer!? Suck.)

1 kommentar:

kajjan sa...

HIhi, va gulligt!!!<3 Bella slocknade i soffan medans jag klädde henne innan vi åkte till doktorn, supertrött donna. Det märktes nog va! ;P Surhumöret! Haha...JAg fick bära in henne på sjukan och hon vaknade precis innan vi skulle in och träffa doktorn. Det vart penicillin på momangen, såg inte bra ut alltså. Minst 10 dagar 3ggr/dag ska hon äta, hon som hatar sånt. Men nu går det lite bättre. Hon får en isglass medans hon tar den.

Det var verkligen skoj att ni hälsade på, det gör vi om!=)Vi kommer gärna till er nån dag och leker o snackar skit! ;P
Juni är ju bara så underbar..."Bella du är ju hopplös!" hahaha...och Kitty också, sötfisen!

Vi hörs!

Kram