04 juni 2011

Det blir ju aldrig som man tänkt sig nej.

Som jag nämnt tidigare så blir det aldrig som JAG har tänkt det. Gud måste ha något emot mig & mina planer eftersom de alltid går i stöpet, stora som små.

Idag skulle Baby dra med kidsen ut & fiska medan jag skulle få stanna hemma själv & sy bort så mycket som möjligt innan SRF. Jävligt bra plan, jag var tagg, pepp & insåg att nu skulle det äntligen gå undan, en dag helt för mig själv är precis vad jag behöver! Att jobba 10 minuter nångång då & då får man ju inget flyt i, jag behöver få jobba hela tiden - ostört!

Vad hände då? Förutom att det kom en tromb över Vilhelmina & blåste bort allt möjligt så vaknade Baby upp med ryggskott för första gången på sina 32 levnadsår. Han är helt sängliggandes & istället för att jobba ostört & lattja peppigt i mitt syrum så sitter jag med ensamt ansvar över de två galningarna, finns inte en chans i världen att göra något alls, jag hinner ju knappt laga mat & städa.

Ok, det är kanske inte så lattjo med ryggskott, men kan han inte få det precis vilken annan dag som helst?! ...& helst efter SRF. Just nu tycker jag nästan mer synd om mig själv än om Baby, det verkar som det endast är i mina tankar jag överhuvudtaget får en chans att vara ego nuförtiden så därför är jag det idag.

9 kommentarer:

Lopez sa...

Känner igen känslan. Varje gång jag ska ha lite fri tid så har Martin migrän. Varje gång!!
Åh då är det mest synd om mig tycker jag. Och idag är det mest synd om dig!

Myh sa...

Även jag känner igen känslan - utav bara fan. Så fort karln din får ordning på ryggen (stopp i han nån voltaren) är det han som tar ut kidsen på äventyr - långt hemifrån, så att du får göra det du vill OCH behöver.

Och inte för att vara den som är den men... är det inte liiite intressant att tjejer kan ha ryggskott, magsjuka, influensa - you name it, och likförbannat ändå ta hand om ungar och styra upp hemmet? Medans dessa karlar bryter ihop av tex en liten fjantförkylning...?

Well, all cred till dig! Kämpa på och hoppas du får dina dagar snart för jävlar vad du förtjänar dom.

Avslutar med detta; http://www.google.se/search?tbm=isch&hl=sv&source=hp&biw=1366&bih=649&q=we+can+do+it&gbv=2&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=

Baby sa...

Ja, dena enorma smärta var ju precis som jag ville ha det också så klart. En upplevelse som jag inte skulle önska min värsta fiende ens. Det kunde ha varit tvärtom också faktiskt. Skulle jag ha tyckt synd om mig själv då för att DU hade haft ryggskott och inte kunnat röra dig? Nej, absolut inte. Ibland händer saker och då tycker jag inte man ska lägga ner energi på att klaga. Det är bara att acceptera läget.

Baby sa...

Det är faktiskt så också. Jag KAN inte röra mig i dag. Kan man ta hand om barn och hus med ryggskott har man inte ryggskott. Det vet jag nu när jag känt hur det känns. Jag har haft mycket ont i mitt liv men detta tar priset. Jag VILLE säkert vara liggandes hela dagen i dag utan att hjälpa till hemma. Sån är ju jag. Stor egoist som bara ligger och låtsas ha ont när min fru behöver få saker gjorda.

Ea sa...

Hahahahahaaaaa, vilken satans dag du valde att vara ego på du underbara kvinna. Kunde du inte ha valt en annan?

Som att Stefan inte alls hade något pepp på att fiska med kidsen och inte alls blev besviken på att missa det? ;) Säkerligen njöt han av ryggskottet också, ja harreligen, det är bara fördelar med liggläge :P.

Ja, detta är lite för njutbart och jag hade hemskt gärna befunnit mig i er soffa idag.

Puss på er älsklingar!

Ea sa...

Hahahaha, ja, jag kan inte sluta skratta.

Förlåt mig! ;)

Hanna sa...

Haha! Ja visst är jag lite hård, men va fan...

Nog tycker jag synd om darling, helt klart, men man tycker ju att gud kunde valt en bättre dag? Jag är inte sur på Baby, jag är mest sur på den här Murphy, lagen om allts jävlighet liksom.

Nästa gång jag ska göra något så ska jag bara hålla käften, inte ens tänka tanken, universums onda krafter skall inte få grepp om mina planer!

Jag var dock en snäll fru som smörjde med thailändskt tigerbalsam & stoppade i honom Nobligan, efteråt blev han foglig & snäll som sig bör. Tror jag även skall ge honom lite ryggmassage nu & pussa lite extra på pannan.

Mestadels för god karma givetvis. Gör jag gott (fastän fortfarande tycker synd om mig själv) så kanske gott drabbar även mig i framtiden ;)

Dock har jag avsagt mig rullstolsförande som du vet, nån måtta får det vara, så blir det rullstol är det DU som får lattja runt mannen min!

Linda sa...

Men hua, hoppas det ordnade sig i slutändan och ni nu rockar fett (iaf utan smärtor)! Ryggskott ska vara det närmaste en man kan komma krystvärkar om jag minns rätt så jag tycker synd om er båda för visst suger sånt.

Jessica Jones sa...

hehe, jag tycker bilden ser ut som en person som är extremt dålig i magen och har sprutskita! :D