20 juni 2011

Bara en helt vanlig uppdatering.

Jag lever & mår men jag har sjukt mycket att göra så det finns ingen tid att blogga alls.

Vi har varit på informationskväll på det nya dagiset, besökt Föräldrahemsdagen (typ aktiviteter för alla dagmammebarn) & haft 3-årskontroll för Juni. 3-årskontrollen gick som förväntat, galant. Redan innan själva "testet" börjat så sa tanten att Juni egentligen inte behövde ta det, det hade hon redan bevisat med tanke på hur hon fullkomligt surrat omkull tanten. Hon är både smart & snygg vår Juni, inget snack.

Imorgon är det morsaträff  hos Annika & så ska jag även träffa min mormor & mamma på lunch som en födelsedagspresent i efterskott.

Sen så syr jag förstås varenda sekund jag har ledig, vilket tyvärr inte är många. Ska svara på massa mail som ligger också, men jag har helt enkelt inte haft tid för det. Ska även svara på massa kommentarer.

På torsdag drar vi på besök i Piteå innan vi drar vidare för midsommarfirande i Skellefteå.

Nångång ska jag berätta en kort sammanfattning om SRF iaf & kanske visa några bilder jag har liggandes från olika tillfällen.

Men bäst av allt är att imorgon fyller den allra finaste lillasystern år, v
Lilla, lilla, arga, söta flicka - vars tar tiden vägen?! Presenter blir det inga eftersom redan allt finns, men en tårta ska vi nog se till att fixa till vår sockergalning!

4 kommentarer:

Linda sa...

Har det redan gått ett år? Det är väl inte möjligt!?

Det där med tid är en knepig sak. Det låter iaf inte som om du har tråkigt. :-D

Sv: Vad konstigt att du bara kan kommentera som anonym! Är det bara i min blogg? Undrar isf vad jag kan ha pillat med...

Fia sa...

Herregud.. Jag får fan ont i magen så jävla snabbt tiden verkar gå!! Juni 3 och Kitty 1.. INTE okej egentligen :S

Hörrudu.. När kommer ni hem igen? Jag åker upp mot norr nu i slutet av veckan å blir förhoppningsvis kvar 3-4 veckor iaf, Mister måste ju få träffa Ozzy och självklart måste JAG få träffa DIG och de andra underbara i familjen :)

Ewa sa...

Men guud, fyller hon imorrn! Fasen va fort det gått! Vi kanske hinner komma förbi och pussa på födelsedagsbarnet.

Ewa sa...

Nej men vadå? Tittar på datumet. Fyller hon idag?? Att man då alltid är sen. Jag och Sarah hade då tänkt komma imorrn och gratta, det kanske går bra ändå, fast vi är försena!!