27 maj 2011

Vilhelmina - Bersika.

Igår åkte vi till Bergsviken, Piteås finest. Här bor svärisarna & i helgen bor även vi här. Eftersom Baby skulle åka hit i helgen & morsfars är i Malmö så hade jag ingen barnvakt till mammafesten kväll så då var det lika bra att jag följde med. Alternativet var iof en singelhelg utan barn tors-söndag men det kändes ännu tråkigare. Pest eller kolera helt enkelt.

Vi har besökt två loppisar i idag men gjorde inga fynd förutom en stor Pippi-docka till Juni & en Kewpie till mig. Nu fattar jag vad hårt loppisklimat innebär, hemmavid är det ingen som fattar vad som är värt något så där kan man göra fynd, men här är allt götta borta. Imorgon väntar dock loppis på Nolia & sedan en sväng in till stan. Såvida inte J&J är inne på BB vid det här laget så hoppas jag vi får gå dit på fika imorgon också.

Sen måste jag slå ett slag för alla nya fina vänner jag fått lära känna sista tiden. Det kommer paket, mail, mönster hela dagarna! Behöver jag något från nånstans i Sverige så får jag numera tag i det på en sekund tack vare alla underbara kontakter jag fått. Hantverksmänniskor är något helt speciellt helt enkelt, de pushar, ger tips & hjälper hela tiden utan att kräva någonting tillbaka & utan att känna någon konkurrens - jag blir glad varenda dag jag öppnar mailen! <3 Sen skulle jag även vilja skriva en sak till här men det låter jag bli för tillfället. Vi får se sen.

Inga kommentarer: