11 maj 2011

Soliga & upptagna dagar.

Det har varit fina & soliga dagar så vi har varit ute från runt 09-17 varje dag & knappt gått in ens för att äta lunch. Eftersom vi inte varit inne & tagit hand om röran som blivit så är huset ett kaos & mina beställningsjobb finns det ju inga planer att hinna. Detta gör mig stressad till max, men vad gör man med två barn runt fötterna dygnet runt? Nej, man kan inte göra mycket.
Vi har alltså hängt på bakgården & svirat. Vi har poppat musik, fikat, kissat på gräset & som ovan, snurrat (samt andra underliga aktiviteter för att få tiden att gå). Det är ju en ganska ful bild med mig i foppaskor, uppvikta mjukisar hållandes en nakenfis, MEN tror man att det är en stillbild så blir den ganska komisk.
Sen åkte vi även & inhandlade en ny pool eftersom den förra stod ute året runt & försvann i soporna. Vi ställde dit rutschkanan & gick bärsärk, Kitty som älskar vattnen var dyngsur hela dagen.

Ja, Juni har blivit stor i veckan. Hon drog plötsligt iväg & hälsade på den jämnåriga granntjejen i måndags, sen gjorde hon samma i tisdags & hon sprang även dit ikväll en stund. De verkar trivas bra tillsammans & jag misstänker att jag redan i sommar kommer att antingen få vara utan 3-åring på dagarna eller alternativt ha två här. Roligt med kvartersbarn!
Sen har vi spelat en massa boll också & varit i lekparken precis nedanför. Vi har alltså fyllt våra utedagar med precis ingenting, men vi har haft det skönt & alla har varit på bästa humör & det är ju huvudsaken.

Kitty har också blivit stor. Hon har nu i två veckors tid sovit hela nätterna, säger mamma/pappa & står långa stunder utan att hålla i sig. Vi vet att hon egentligen kan gå, men det är bara det att hon inte riktigt törs än utan fegar så fort hon börjar. Nu har hon dock blivit mammagris & skriker så fort jag lämnar rummet, en aning frustrerande då jag omöjligt kan få något gjort nu.

Godnatt! Blir det sämre väder så hörs vi kanske mer.

2 kommentarer:

Tella sa...

Har du ens fött barn? :)

Hanna sa...

Haha :) Nej, jag har tur som har en kropp som återgår till det någolunda normala trots total brist på träning - käkar dock inte så mycket onyttigt heller, så en del är väl min egen förtjänst ändå.

På bild ett kan man dock se den totala avsaknaden av söta toppiga tuttar så det kan nog skvallra om barnafödandet. Här har inte ens den tidigare flitigt använda push-upen en chans, det finns liksom ingenting alls att pusha nånstans längre ;)