30 maj 2011

Semestern bokad...

Jajemensan, nu bokade vi nyss in en tvåveckors semestertripp till Alanya för hela familjen! Vi åker tåg till Stockholm & reser därifrån eftersom det blev aboslut billigast trots allt, sen bor vi på Hotel Orient Palace med all-inclusive. Vi har länge varit överens om att ta AI om vi ska åka med barnen eftersom det då är allra enklast att bara rå om varandra, allt finns, man behöver inte dra iväg för att äta om man inte vill. Det blev faktiskt inte så dyrt med allt (tåg+resa) med tanke på att vi är fyra personer, vi hamnade under 20.

Det blir en härlig, men kostsam sommar i år, vi har mycket inplanerat. Dock så tycker jag man ska passa på när man kan, för vi vet aldrig när vi kan åka nästa gång - allting löser sig, vi får ta en tråkigare vinter istället :)

Jag längt´!

4 kommentarer:

Marie sa...

Gud så jäkla å sköönt. Jag längtar utomlands så jag håller på gå sönder.
Och vilket bra pris! Vilket bolag är det för då vi har suttit och kollat på AI för EN vecka har vi knappt legat under 20.
Hoppas på att kunna komma iväg nästa år då Vildan är lite större. Ingen höjdare skulle jag tro med ett barn som intre kan gå själv utan ska bäras.

Hanna sa...

Ja, det var så billigt så det var därför vi tog 2 veckor, kostade nästan inget att utöka i slutändan. Först hamnade vi på lite mer än 14 för en vecka, så då la vi till och betalade 19 totalt för 2 - lika bra när vi ändå åkt dit kände vi. På tåg så åker ungarna gratis upp till 6 tror jag, tips!

vi åker med solresor, blev överlägset billigare än alla andra, framförallt just det datumet, verkar vara nåt extrapris de körde!

Vi hamnade först runt 17-20, för billigast från Luleå osv, men då bara för en vecka med sämre ai, dessutom tillkommer ju då långtidsparkering på flygplatser för 500 så det bar iväg prismässigt.

vi kan säga att vi gjorde ett fynd nyss, hoppas ni också får fynda nästa år! :)

Linda sa...

Så kul, det låter härligt! Och verkligen billigt!!
Vi har inte varit på solsemester sen vi var på bröllopsresa 2007 men nästa år, när Filuren är över 1 år, VILL jag också! Maken tycker vi ska åka någonstans redan till jul men vi får se vad plånboken tycker om det.

Hoppas ni får två toppenveckor!

Kerstin sa...

Lyx! Själv drar vi hela familjen till Göteborg. Bara det lär bli ett äventyr =)