24 maj 2011

Regn & blåst.

Titta vilken donna jag har, hon har hittat åt min gamla löshårshästsvans! Haha :D
Ett jädra väder & lite att göra, dock är kvällarna varma & fina när regnet under dagen lagt sig. Juni leker mest hela dagarna med grannen Freja & igår fick jag ett meddelande från Lisa om att de var & hoppade studsmatta på hennes gård. Haha, de är inte lätta att hålla ordning på de där busbrudarna, de är så söta tillsammans ::)
Senare på kvällen kom Kajjan förbi med en leksugen Bella & en sovande Nåmi så då drog vi ner till lekparken allihopa. När Emma kom förbi för att leta åt Freja så var plötsligt klockan halv nio så då fick vi skynda i säng - det gäller ju dock att ta vara på de fina kvällarna när vi har några, lite sena kvällar får man ta!

Förövrigt fick Kitty premiärgunga för ett tag sedan & hon tyckte det var sjukt kul. Hon gungade säkert en timme & skrattade mer eller mindre konstant - själv blev jag ganska less. Tack för zebraoutfiten Hannah! ;)

3 kommentarer:

Sonja sa...

ni ser ju likadana ut på den bilden :) love the häng on the tights btw

Fia sa...

Ja fy tusan vad tandvärk är värdelöst! Usch å fy..! Jag trodde ju från början att det skulle ge med sig.. men fan heller, blir bara värre :(

Men men.. Får stå ut ett tag till och se om det går över, annars får jag ju lov å ringa till akut tandvården.. Fy fan jag vill INTE till tandläkaren :(:(

Hanna sa...

Ja, stackaren börjar likna mig mer & mer! :D Hänger är skönt, jag håller med, det visar upp den slappa stilen vi har härhemma. Det är mjuk college & häng som gäller helt klart!