21 maj 2011

Pappor är sämre än mammor ...osv?

Alla är vi olika. Personligen kan jag tycka att en del tar det här med genustänkt alldeles för långt, alltså så till den grad att jag tycker de enbart blir löjliga, men i stort är jag absolut för att flickor & pojkar ska behandlas lika, kvinnor & män skall ha samma lön/möjligheter & givetvis finns det inga könsfärger i min värld - jag tycker helt enkelt bara att rosa & blått är mindre snyggt.

Men sådana här åsikter skrämmer mig, hittade länken via Ketchupmammans blogg. Jag orkar personligen inte ens kommentera hennes åsikter, det är hennes egna & bör väl respekteras, men maken till såhär gammeldags konservativa åsikter visste jag inte ens existerade såhär 2011.Är det ens på riktigt undrar jag, eller är det bara någon som bara vill "blogga nyskapande" ?! Det kan ju inte vara sant, jag hoppas innerligen att hon bara är ett troll.

3 kommentarer:

Anna Skytt sa...

Fy vilken ruggig tjej (ryser)! Sitter just nu och tittar på Alfons som far omkring med sin docka och dockvagn. Rosa är dom dessutom :) Han tar upp dockan och pussar och kramar den, kör lite runt runt och för att sedan bädda ner den i soffan... inte tror jag att han har nån/får nån "störning" för de?! ;)
Vilken tur att de flesta INTE har samma åsikter som den där bruttan!

Sofia sa...

Nä, det bara måste vara ett troll. Ingen riktigt konservativ tjej skulle kalla sig själv för ett våp. Tror och hoppas jag i alla fall. Men man vet aldrig.

Yaro Gabriel sa...

www1004
canadian goose
true religion jeans outlet
ugg boots clearance
soccer shoes
ray ban sunglasses
fidget spinner
adidas outlet
true religion jeans
north face
true religion