05 maj 2011

Off & away.

Idag bestämde vi hastigt & lustigt att vi drar på spontantripp lördag till söndag! Jag behöver köpa smink, skor & kläder till SRF. Ja, dessa attiraljer behöver jag ju ändå, men det är ju ett måste att ha något när vi drar iväg, Kidsen får stanna hemma hos morsfars, tack för att ni ställer upp med galningarna!

Förutom shopping så ska vi hälsa på vår pålle, äta ute & pimpla några öl, sen bor vi över hos en av Babys polare. Jag ska även kontakta en god vän jag inte sett sedan Thailand 2007 & jag hoppas du är hemma - är du det Pattis eller tänker du föda barn?!

Sen har vi även bestämt att vi åker iväg & firar midsommarhelgen i Skellefteå, det är dessutom trav på midsommardagen. Åh, vad jag längtar, jag har velat campa med ungarna länge nu & nu ska vi hyra stuga fre-sön & bara hoppas på sol, bad & massa trevligt häng med finkusinen Ewa med familj. Vi längt´!

4 kommentarer:

Ewa sa...

Vi med!!

Ewa sa...

Btw, vi tänkte ju först bara sova en natt på campingen (lör-sön), men har ångrat oss och hyr från fre-sön. Annars hinner man ju knappt upp med förtältet förrän det ska ner igen :)

Hanna sa...

Nej, men så kul!!! :D

The blog of Rebecca Svensson sa...

Hej! Självklart kan du låna bilden. Inga problem alls! :-)