15 maj 2011

Loppisjakt.

Ja, i helgen hade jag & 14 andra tjejer loppis. Jag drog dit en massa "rat" & tyckte att jag fick hem precis allt igen. Dock var inte så fallet, trots att det mesta gick för en 5:a eller nåt så fick jag ändå ihop nästan 800 efter lokal/annons var betald. Klart värt! Dessutom fick jag ju huset rensat på saker jag inte vill ha & nu kan jag ju gott skänka bort resten med gott samvete :D

Dock fyndade jag för nån hundring själv också. Köpte två större skålar med röda hjärtan på, har den minsta modellen redan & älskar den. Det blev även en glasburk med blå hjärtan, några härliga burkar i gul/brunt & lite 80-talstyger som jag kan slakta när jag får tid framöver.

Nästa gång ska jag se om jag törs lämna alla barnkläder jag har på lager, jag har dock lite separationsångest från dem ;)