04 maj 2011

Det här med udda sockar.Baby hävdar dessutom att han aldrig hade några enstampare innan vi blev tillsammans. Jag känner mig dock tveksam till att det är jag som slarvar bort hela familjens strumpor, vars kan de ta vägen liksom? Det är ju inte direkt så att man tar av sig en på ICA & glömmer den där.

Lite knepigt sätt att göra comeback till bloggen kanske.

4 kommentarer:

Linda sa...

Ett av mänsklighetens få olösta mysterier - finns det en sockplanet för separerade sockor, hur tar de sig dit och varför?

Jag har länge velat införa en sockpåse, typ tvättpåse som man lägger strumpor i, men jag har inte hittat en som är stor nog. Kanske ett Junkit-projekt? :-D

Gudrun sa...

Ja se detta verkar ju vara en så kallad "Global" fråga. Har genom åren läst en å annan studie där man försökt komma till botten å lösa detta mysterium utan att lyckas. Vad jag också undrar är om länder där man inte använder sockar i så stor utsträckning har typ samma problem? Men då gällande nåt annat klädesplagg.Ha dom kanske klarat sig eller? En halv kalsong eller dyl. kan ju inte försvinna.

A-L sa...

Ganska knepigt att de bara försvinner...en sockpåse vore faktiskt inte helt fel. Jag sålde städgrejer förut, och de mopparna ska man tvätta i en tvättpåse, därför har jag en sådan påse i modell större. Ska testa den...fast jag har upptäckt att en bov i sockmysteriet hemma är påslakanen. Då jag skulle bädda om sängen en gång så hitta ja både ett par trosor och en socka i det nya påslakanet. Förstår int hur jag missa det då jag vek ihop det, men det är ett annat mysterium.

jessica jones sa...

underbar video! älskar när du gör videobloggar!!

tips till dilemmat:
ett: http://www.help-tuote.fi/supi/lomakesv.html
två: http://www.sockyclips.se/
tre: http://myaqua.jetshopmini.se/cyclops-sock-clips-p-101-c-146.aspx

ps. veckorevyn-tidningen är inte kvar i butikerna, men jag kan mejla artikeln om du vill? till vilken adress isf?