24 maj 2011

Dejta som kungligheter?

Jag ser inte på såpor som exempelvis Bachelorette. Häromdagen zappade jag dock förbi den svenska versionen & då minns jag precis varför jag tycker allt det där är så urfånigt!

1. Varför skall alltid deltagarna vara så överklädda? Det är balklänningar & kostymer som används på dejt.

2. Varför ska det alltid utspelas på något slott eller annan helt övernaturlig miljö?

3. Varför måste de dela ut rosor?! Så himla gay liksom. Varför inte bara välja & säga "du vill jag ska gå vidare!"

4. Varför stannar alltid alla? Hur ofta händer det egentligen att någon kavaljer lämnar frivilligt? Väldigt sällan, men hade det varit på riktigt så hade ju jäkligt många dragit ganska fort, man får ju inte intresse för vemsomhelst bara.

5. Sen bara som en extratanke, är det verkligen helt ok för alla när Bachelor/Bacheloretten hånglar runt med flera stycken i jakt på kärlek? OM jag som deltagare hade varit intresserad så hade jag nog tappat allt intresse om jag fick veta att Bachelor´n hade kysst mer eller mindre alla kvinnor i huset.

Bara några tankar.

Inga kommentarer: