16 maj 2011

Att ta det pö om pö.

Ok, på utlovad begäran. Jag hade tänkt att klistra in nånannans ansikte på bilderna bara för att jag ser så underlig ut, men jag ork int´. Skitsamma!
Nu är håret som vanligt, helt ofixat, bara borstat. Helt meningslöst, skitjobbigt & helt oanvändbart. Tappade allt hår vid ansiktet när jag ammade Kitty så jag har fått jättedjupa vikar där & luggen är alldeles för lång.
Ja, jag brukar ju föna håret rakt eftersom det är lockigt & firizzigt när jag har duschat, men här är det inte gjort, har däremot sovit i det så det slätat ut sig en aning. Har heller inte plattat det eller fixat till det så då syns det verkligen hur jävulskt nött det är. Ändå var det inte alls så länge sedan jag kapade nån decimeter, mitt hår växer ganska fort faktiskt.
Det blev ju en jättedålig bild, snedluggen är på andra sidan om man säger så. Hursom, Kajjan klippte av rätt mycket på längden & klippte upp det. Inte så mycket uppklippt dock, det kortaste håret går vid öronen ungefär. Sen fixade hon till luggen också, men den går nog att snygga till ännu mer bara jag får tillbaka mitt hår vid vikarna där jag för tillfället är helt hårlös.
Håret blev lite tunnare också, men det var precis det jag ville. Nu har jag ju inte tillrättalagt det direkt, men det blev så mycket fräschare än vad det var innan! Nu ser det betydligt mer vårdat än vad det såg ut förr, på bilderna är det ju rakt men nu när det är lite uppklippt & så kan jag nog tupera till rätt mycket volym om jag känner för att rocka till det litegrann. Få se om jag gör något test nåndag :)

Som ni ser blev det inte så stor förändring som jag trodde, men det tycker jag var bra, jag är skitnöjd! Det blev ju mycket snyggare & även om håret känns ovant tunnt & kort så är det ju bara en vanesak, det är inget jag grämmer mig på direkt - skulle gjort detta för länge sedan.

Fördelen är nu att jag får testa mig fram pö om pö, när jag vant mig med detta & lärt mig att fixa till det lite så kommer jag ju att klippa mig igen & då kommer jag nog förmodligen att göra det lite mer drastiskt, kanske veta lite mer vad jag vill. Rent spontant nu känner jag att jag vill klippa upp mer runt ansiktet, men eftersom jag inte har något hår där så får jag helt enkelt vänta tills det växt ut igen.

Nej, det blev inga tårar här faktiskt & jag blev inte alls avskräckt. Nästa gång känner jag att jag ska klippa ännu mer - Tack Kajjan, du är bäst!
6 kommentarer:

Lopez sa...

Supersnyggt!!

Jag har knappt nåt hår kvar att färga och klippa, men de fjunen som finns borde jag göra nåt med. Jag går bara o väntar på att håret ska växa ut igen, hur länge har du haft dina vikar? Du har ju så mycket och fint hår att det inte syns på dig!

Linda sa...

Skitsnyggt ju och absolut mycket fräschare!
Nu när du har börjat kommer det nog att gå undan. Om bara ett par gånger har du vågat ta steget till korthårig med svarta och vita slingor. :-D

Kattis sa...

Snyggt!

Retrophilia sa...

Snyggt det blev! Tänk om mitt hår också kunde bli sådär långt!

Fia sa...

Blev helt klart asbra! fan jag vill å ha lååångt hår.. Sen jag klippte av mitt för hundra år sedan så vägrar det växa typ.. Å tunnt är det.. Huvvaligen.. Men men man får väl vara glad så länge man har nå hår iaf :)

Kram!

Green Ivy sa...

Christian Louboutin Outlet
true religion outlet
true religion jeans outlet
Pandora Jewelry
Ferragamo Shoes
North Face Jackets
Polo Ralph Lauren Outlet
kate spade outlet
Ray Ban Sunglasses
Kate Spade Handbags Outlet