06 april 2011

Tävling på Facebook.

Det är en tävling om "Sveriges snyggaste barnrum" på fejjan så jag kastade in en bild på Junis rum HÄR. (om länken funkar?) Det var väl ingen direkt vinst förutom en iPad & äran utan jag gjorde det bara för att vi själv tycker att det är så mysigt & ville visa att det inte alltid behöver vara så trendigt & dyrt för att bli bra! Många av bidragen tyckte jag dessutom var lite väl stela, bor det verkligen barn där funderade jag? Det blev ingen roomstyling innan kortet togs heller, utan såhär ser det alltid ut när vi bäddat efter uppstigningen.

Som ni vet så är jag mycket nöjd med Junilicious rum, det blev precis som jag hade tänkt - inte tjejigt, inte stelt, inte tråkigt, inte (allför) "kaosartat". Det finns en röd tråd i allt, det är stilrent utan att bli stelt & vi har inte kastat pengar på inredning utan nästan allt är vintage/loppis/hemsytt.

8 kommentarer:

sonja sa...

jag fick mailet och tänkte ungefär så här: HAHAHAHAHA

alltså barnens "rum", gud, jag borde nästan fota så folk får se!

Din ska jag se om jag kan lyckas rösta på iaf!

Lopez sa...

Snyggaste rummet jag någonsin sett så min röst har du! :-)

Magdalena sa...

Jag älskar alla dessa retro prylar som man hittar i din blogg. Jag halkade in på din blogg genom någon annans för ett tag sedan och har fortsatt kika än här då och då.

Jag röstade på så klart på ditt rum :)

Retrophilia sa...

Supersnyggt! Ser ut som att bilden är tagen på 70-talet, gillar hur du har fått allt att passa ihop. Hade jag haft facebook så hade jag röstat, hoppas att du vinner! :)

Linda sa...

Så himla snyggt! Jag har röstat på Junis rum (tror jag, är inte så haj på Facebook så jag kanske har köpt en tvättmaskin istället :-D).

Amanda sa...

AWESOOOME! :D Du kan väl maila en bild på vilken tavla det är oxå? :) amanda.hellstrom@hotmail.se

Hanna sa...

Va söta ni är! Jag har ju inte en chans att vinna men det var en rolig grej tycker jag :) Tack alla!

sonja sa...

jag såg att jag kan rösta igen idag! Kanske kan man rösta en gång om dagen?

I så fall, fortsätt annonsera ;)