10 april 2011

Tävling om en misslyckad Bambilita.

Som utlovat så blir det en utlottning på rådjurseländet som förstörde min dag. Det är sällan man lägger upp allt som man misslyckats med, men detta är ett av de projekt som gått käpprätt åt skogen
För det första valde jag detta äppeltyg, men borde ha förstått innan att det inte skulle funka med tanke på att allt jag sytt i detta tyg innan har misslyckats. Tyget är nämligen supertunnt & jättesvårt att hantera, det veckar sig när man syr i det vilket gör att slutresultatet på kläder m.m har blivit skitdåliga. Så blev det även här, när jag sydde ihop Bambilitaeländet så förstördes precis allt. Det är redan rätt krångligt att sy ihop den någolunda snyggt eftersom det är så mycket former, men detta blev verkligen inte bra.

Feltänk 2 är att eftersom tyget är så tunt så syns den svarta sömsmånen & en del svarta trådar igenom tyget på framsidan. Idiotiskt tänkt av mig själv! Till råge på allt så såg jag även att det blivit nåt svart smuts på ena frambenet, går kanske att få bort, men jag har inte ens idats bry mig om att testa med tanke på allt annat som ändå var fel.
Tänkte kasta bort fanskapet när jag insåg hur fatalt fel allt blivit från start, men nu valde jag att stoppa upp den & lotta ut den istället. Eftersom jag var arg & inte orkade lägga nån mer tid på detta vidunder så är det för lite stoppning också så den är svajig & relativt ostabil på benen - en riktig Bambi alltså.
Dock är det ju synd att kasta bort den, den funkar säkerligen utmärkt som leksak till någon som inte är så noggrann.

Färgerna blev konstiga på bilderna, runt ögat är tyget mörkgrönt (mycket klarare färg än vad som syns) & äppeltyget är vitt.

Så, är det någon som är intresserad av denna tingest så skriv bara en kommentar på detta inlägg (eventuellt med någon mailadress så att jag kan nå er) Ifall det är flera som är intresserade så drar jag en vinnare på onsdag! Jag står givetvis för eventuell frakt.

18 kommentarer:

Kattis sa...

Jag tycker ändå den ser fin ut. Skulle oxå vilja få inspiration till att sy något, men du minns väl att jag fick en 2:a i syslöjd av Svettis? Har aldrig återfått självförtroendet sen dess :)katarinablomqvist@hotmail.com

Bella sa...

Tycker den såg hur söt ut som helst! Du måste vara sjukt noggrann av dig ;) Vi adopterar iaf mer än gärna henne :)

Anonym sa...

Vi vill förstås också va med i tävlingen då du är jätte duktig på att sy. =) /jessicaolofssson@hotmail.com

Lopez sa...

Jag tycker den är jättefin och jag är super imponerad över dina alster, du är grym på att sy!

Annelie sa...

Tycker den är toksöt och skulle gärna vara ägaren till den :)

Fia sa...

Jag vill jättegärna ha!! =)=)

Marie sa...

Den är ju jättefin och Vilda skulle älska att ha den i sitt nya rum!

Anonym sa...

Skicka den till Umeå, här kommer den att trivas!

//Stina

Anonym sa...

Min Saga önskar att vinna den till sin ägo./camillagebart@gmail.com

Lina Sellin sa...

Den skulle platsa bra i systerdotterns rum i Umeå :)

/lina sellin
seeellin@hotmail.com

kajjan sa...

Den skulle passa perfa på Nåmis framtida rum som kommer att gå i rött/gönt/svart/vitt!!!
Så droppa den i 23:ans brevlådda 2 kvarter bort vettja ;) (får man muta här? haha) En luggklippning gratis mot den där underbara Bambin? ;P

Jessica sa...

Haha du är för härlig,och duktig!! Tom dina misslyckade alster har ett stort Vill ha!! Begär över sig... Håller tummarna på vinst men förstår och tror att den får ett fint hem hos Nåmi ;) Vet ju att en underbar Uggla iaf får bo hos oss :)

erika sa...

den skulle passa utmärkt till maxan tycker jag! :)
/erika
wennberg-@hotmail.com

Emelie sa...

Åh min systerdotter skulle nog älska The Freakfawn! Men innerst inne är det nog jag som vill ha ett blåndjur.. (;
emeliestenlund@hotmail.com

Anonym sa...

jag vill också vara med på en utlottning =)
erika_k44@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill också ha den!!!...eller Saga vill nog ha den mest :)
/Maria G

fröken Carpemo sa...

Å den där skulle passa fin fint i fin ungarnas nya rum ju. ;) om inte så får du gärna sy en sån och en uggla till dom, mot betalning så klart. Du är så duktig och jag kommer verkligen att sakna dig ( även fast vi inte har setts på ett halv år )
Massa med kramar till dig och donnorna.

John sa...

nike free flyknit 3.0
salvatore ferragamo
michael kors outlet
supra for sale
louis vuitton outlet
fitflop uk
armani exchange
yeezy boost 350 white
hollister clothing store
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
nmd adidas
adidas nmd white
ghd flat iron
michael kors purses
vans shoes
pandora jewelry outlet
hollister clothing store
kobe bryant shoes
christian louboutin
prada outlet
adidas nmd
fitflops shoes
toms shoes
oakley sunglasses
www.coachfactory.com
kate spade uk
2016520yuanyuan