25 april 2011

Relativt stängt.

Jajemensan, just nu händer det en del & jag är rätt väldigt upptagen. Jag har massa beställningar som ligger på mail just nu & eftersom jag konstant har lite tid till att jobba så är det inte annat än att jag blir lite stressad. Därför kommer nog bloggen att vara rätt slö framöver på obestämd tid & bloggtiden jag vanligtvis har till övers kommer att tillbringas i syrummet.

På tal om slö så vet jag att PeaceofJunkit fungerar kasst av någon anledning. Den går knappt att bläddra & varför vet jag inte, men jag ska jobba på det nästa gång jag har tid - den står ändå lite i stiltje just nu så skitsamma.

Det är kul att jobba, jag önskar bara jag hade mer tid till det - Jag längtar till dagisinskolning!

Peace out.

3 kommentarer:

Retrophilia sa...

Sidan fungerar felfritt för mej! :)

Svar: Kul att du också minns kattäggen :)

Anonym sa...

Sidan fungerar felfritt här också! :)

Hanna sa...

Det måste vara nåt fel på vår dator alltså, nåt underligt script så ligger å kör på hemligt ställe. Har förövrigt fått nåt skumt virus som börjar spela mörk gothmusik helt plötsligt, både scary & oroväckande. Kanske borde göra nåt åt saken :)