21 april 2011

Peace of Junkit.

Well, här har ni min nystartade "dotterblogg"! Den är som sagt under uppbyggnad just nu så det händer inte så mycket för tillfället. Där är det iaf tänkt att jag kommer att lägga ut saker jag har till försäljning, men hur ofta den uppdateras får vi se, det beror helt enkelt på hur mycket tid jag har. Just nu finns inte så mycket tid över annat än till modersrollen,  men snart finns det kanske mer tid till att sy roliga saker!

Peace of Junkit

Här hos mig går konstigt nog den nya sidan jättesegt att bläddra & så går det ju inte att ha, det är ju det mest frustrerande som finns! Blir det så för er också? Jag har iaf inte listat ut problemet än.

6 kommentarer:

Linda sa...

Så kul!! Jag kommer att hålla utkik efter bl.a. ugglor. ;-) :-D

(Du har förresten skrivit fel länk på FB, "piece" istället för "peace".)

Linda sa...

Märkte förresten inte att den nya bloggen var särskilt långsam men du kanske redan har fixat det...

Anonym sa...

Peace of Junkit var en jättefin sida! Lycka till & glad påsk :-)

Hanna sa...

Jamen ÅH! Tack Linda för att jag missat det, det är svårt att stava fel för mig så att säga! ;) Vilken miss! Btw, glömde skriva på din blogg att du ju la upp en jättebra grupp på fejjan, jag har redan köpt mig ett smycke för 99 spänn & det kliar i fingrarna hela tiden där - jättekul grupp verkligen! Tack för tipset :D

Tack även du Anonym, dock är jag inte nöjd ännu men känner jag mig själv rätt blir jag aldrig nöjd :D

Cupcake sa...

Kul Johanna,ser proffsigt ut!

Linda sa...

Sv: Ja, jag ser att du trivs i gruppen. :-D