24 april 2011

Påskhälsningar.

Vilken påskhelg! Aldrig förr har det väl varit en sådan somrig påsk, inte någon snö så långt ögat kan nå. Jag är som sagt inget vinterfan så att skoteråkning & sånt är lite off just nu är inget jag sörjer. Vi har istället slappat, hängt i stugan, solat & lekt, badat badtunna, druckit rödvin & sett film.

Jag kommer tillbaka efter ledigheten, just nu ska vi fortsätta vara lediga tillsammans & ta vara på den tiden. I övrigt har jag ganska mycket beställningsjobb just nu, så nu ska jag bara se till att få lite tid ledigt till att jobba också. Bakvänt va? :)

Ha en trevlig påsk! (& ja, tårtan var god även om den ser lite skum ut...)

3 kommentarer:

Tella sa...

Det var änna tjusig tårta tycker jag :)

Linda sa...

En påskkärring med attityd tror jag bestämt. :-D

Hanna sa...

Dock såg tårtan rätt läskig ut dagen efter, den gula karamellfärgen hade gjort att grädden såg gammal ut - huvva!