29 april 2011

Nedräkning.


Fatt´ni, bara dryga 5 veckor kvar till Sweden Rock!!! Vi åker den 7:e juni & kommer hem den 13:e, gud så jag längtar! Det blir det vanliga gänget "uppifrån" + att Erika med sällskap henkar på i år, det kan nog inte bli bättre faktiskt. Viktigt när man åker på festival är definitivt att åka med de rätta människorna, stämningen gör ju allt, de som inte klarar av tält, bajamajor, ljumma panpizzor, duschbrist & regn & rusk vill man då inte ha med sig, då blir ju hela semestern bara en pina. Erika är ju en obotlig optimist så himlen kan lika gärna störta ner & vi kommer ändå att ha det FANTASTISKT. Dessutom är det ett plus att få en kvinna med för en gångs skull tycker jag, de sista 7-8 åren har jag alltid varit den enda på våra resor. Det är ju förstås lika kul det, men nog är det givande med någon som kan dela med sig av sin svarta kajal också.

Videon är inte min, det är bara en random från Youtube. Den här spelningen med Aerosmith var vi på & även om jag inte räknar in dem till några jag lyssnar på så var det en riktigt bra konsert, de radade upp hit efter hit, det var natt & det var skandalöst mycket folk där.

I år är det ett tufft spelschema, en hel del som krockar så jag måste fundera på vad jag vill se & vad jag klarar mig utan. Mest problematik är att jag är helt utan skor, utan smink & utan kläder så jag skulle behöva en liten inköpsresa först...

Vi syns i Norje!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Har du någon som hackat din blogg? Det senaste inlägget är på engelska och hänvisar till en länk som jag inte vågar klicka på. Det har hänt en gång förut också =)

Hanna sa...

Ja! Det är enormt enerverande, det har hänt tre gånger nu på kort tid. Som vanligt kommer väl all skit från Facebook på nåt vis, det är inte första gången. Gick in där & ändrade inställningar & lösenord IGEN, fejjan har ju automatiskt slagit av säkerhetssaken så den måste man slå på igen annars är man ganska osafe där. Vet inte om du sett att en del skrivit det på fejjan, men det stämde då här hos oss. När man är på fejjan ska man se "https://" i webbläsaren för att veta att säkerhetsgrejen är påslagen, har du bara ett "WWW" eller ett "http" så är du osäkrad & borde slå på dessa inställningar igen.

Jag ska se om detta händer igen nu, eller om det är något annat som är fel. Dessutom har jag ju varit sådär klassisk dum & har haft samma lösenord på blogg & facebook. Alternativt misstänker jag att det har något med de mobila inställningarna att göra...

Så irriterande!